Ελλάδα

Χανιά: Αυτή είναι η 29χρονη Γαλλίδα που αγνοείται – Ώρες αγωνίας για την τύχη της

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού της

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 29χρονης Γαλλίδας τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τις 24 Ιουνίου και μετά όταν έκανε και την τελευταία της κοινοποίηση σε λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που δήλωνε ότι βρισκόταν στο Λαφονήσι.

Η 29χρονη που έκανε διακοπές μόνη της στα Χανιά, πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία στο Λαφονήσι ενώ να σημειωθεί πως σε κείμενο το οποίο είχε γράψει στην φωτο από το Λαφονήσι ανέφερε πως περπατούσε τρεις ώρες.

Στην περιοχή έχει στηθεί πολύ μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού της κοπέλας με τις αρχές να «χτενίζουν» μια περιοχή που εκτείνεται από το ακρωτήρι Κριός και φτάνει μέχρι και το Λαφονήσι.

Να σημειωθεί πως οι έρευνες γίνονται και από αέρος με τρία drones, ένα της Πυροσβεστικής Χανίων, ένα εθελοντή από την Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Παλαιόχωρας και ένα των Σαμαρειτών απο την Κίσαμο, με σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα, ενώ συμμετέχει και σκύλος από την εθελοντική Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών και μέλη του Ερυθρού Σταυρού Κισάμου. Στην περιοχή παρών ήταν και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χανίων Γιάννης Βερυκοκίδης.

Δείτε εικόνες από τις έρευνες:

Πηγή: newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα