Ποδόσφαιρο

Χρήστος Δημόπουλος: «Στο πλευρό του Ζαγοράκη αν με χρειαστεί!»

Ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί , η υποψηφιότητα Ζαγοράκη για την ΕΠΟ, και μετά  τον Γιώργο  Μπάδα, ο  οποίος έχει ταχθεί εξ’ αρχής στο πλευρό του Θοδωρή Ζαγοράκη  για  την ηγεσία της ΕΠΟ, χθες  ήταν η σειρά  του «Φονιά» των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών  Γηπέδων, Χρήστου Δημόπουλου, να ταχθεί στο πλευρό του Θοδωρή Ζαγοράκη!

«Θα  είναι μεγάλη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο η επιλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη για την ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τόνισε αρχικά ο Ηλείος  Παλαίμαχος  παίκτης, Χρ. Δημόπουλος! Ενός  ανθρώπου που ξέρει πολύ καλά  που χωλαίνει…  αυτή τη στιγμή το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ξεκινώντας από το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, και τι πρέπει  να κάνει!

Η κίνηση  Ζαγοράκη , σίγουρα αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη, την οποία θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, όπως άλλωστε έχω κάνει με την οικογένεια μου και τους φίλους μου, όταν κατέβηκε  στις Ευρωεκλογές! Έχουμε  μια ιδιαίτερη  φιλία, όχι μόνο  με εμένα, αλλά  και με τα αδέλφια μου, από την εποχή που παίζαμε, τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στον Παναθηναϊκό! Οπότε όπως καταλαβαίνεται, αν με χρειαστεί δίπλα του, σε καμία περίπτωση δεν θα του έλεγα όχι…»!

Να  συμπληρώσουμε  εμείς στα όσα μας δήλωσε ο Χρήστος  Δημόπουλος,  ότι είναι ο πρώτος εκ των έως τώρα συμβούλων της διοίκησης  Κουλούρη στην ΕΠΣ Ηλείας, ο οποίος βγαίνει δημόσια και εκφράζει τη στήριξή του στο πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη για τις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Μάλιστα, οι ίδιες  πληροφορίες  της στήλης  λένε, ότι έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με κύκλους του περιβάλλοντος του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας Θοδωρή  Ζαγοράκη, έχοντας  ωα αυτού…, τη χρόνια παρουσία του στον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό αλλά και την Εθνική Ελλάδας!

Όλη η επικαιρότητα