Ηλεία

Χριστίνα Βρυώνη: Χαμογελαστή με σοβαρές προτάσεις

Παρούσα σε όλα τα δημοτικά συμβούλια, χαμογελαστή με πρόσωπο λαμπερό, με χιούμορ αλλά και τεκμηριωμένες απόψεις για το Βαρθολομιό την πόλη που ζει και μεγαλώνει.

Η Χριστίνα Βρυώνη παιδί πολυμελούς αγροτικής οικογένειας γεννήθηκε το 1989. Σπούδασε αισθητική και έτσι δικαιολογείται το άψογο και προσεκτικό μακιγιάζ της.

Το 2014 αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και κατέβηκε υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη της Σοφίας Μαρινοπούλου. Δεν κατάφερε να εκλεγεί αλλά το ενδιαφέρον της για τα κοινά παρέμεινε. Έτσι το 2019 εξελέγη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Πάνου Θεοδωρακόπουλου.

Σήμερα ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος την έχει ορίσει αναπληρώτρια του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας Νίκου Μαφρέδα. Και η επιλογή του τον δικαίωσε. «Η Χριστίνα είναι αστέρι και πολύτιμη βοηθός. Νέος άνθρωπος με λαμπρό μέλλον» δηλώνει ο Νϊκος Μαφρέδας.

Πράγματι η Χριστίνα Βρυώνη πιστεύει ότι οι νέοι μπορούν να προσφέρουν στον τόπο τους αρκεί να τους δοθεί η δυνατότητα, η ευκαιρία. «Είναι πολύ ορθή η απόφαση του δημάρχου να δημιουργήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων.

Ο Ανδρέας Μαρίνος πιστεύει στις δυνατότητες της νεολαίας και το αποδεικνύει» τονίζει η Χριστίνα. Για το  Βαρθολομιό που λατρεύει έχει προτάσεις τις οποίες έχει καταθέσει και εξετάζονται προσεκτικά από τη δημοτική αρχή.

Για παράδειγμα έχει προτάσεις  με τις οποίες μπορεί να αναπτυχθεί τουριστικά  η περιοχή , πρόταση για την γέφυρα σήμα κατατεθέν της πόλης της και πρόταση για το παλιό ελαιοτριβείο της Ένωσης.

Η Χριστίνα Βρυώνη είναι από τους νέους ανθρώπους που πραγματικά έχουν και αυτοδιοικητικό μέλλον και μπορούν να προσφέρουν στον τόπο τους.

Όλη η επικαιρότητα