Γ Εθνική

Χρ. Παρασκευόπουλος (ΠΑΟΒ): «Φαβορί η Παναχαϊκή στον όμιλό µας»

«Η γρήγορη παραμονή είναι το κύριο μέλημά μας και βεβαίως το πολύ καλό και ορθολογικό ποδόσφαιρο. Να το χαίρεται ο κόσμος μας»!

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος άνοιξε… για πρώτη φορά τα χαρτιά του στη «Match» Αχαΐας από την ημέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟ Βάρδας… και μίλησε για όλους και όλα.

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος δεν είναι άγνωστος σε κανέναν. Έχει δουλέψει σε Παναιγιάλειο  και Παναχαϊκή σε πολλά και διαφορετικά πόστα,  και ηλικιακά τμήματα, έχοντας επιδείξει αξιόλογο έργο. Πλέον, ο ανερχόμενος και εξελίξιμος προπονητής δοκιμάζει ένα νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα του. Τον ΠΑΟ Βάρδας. Οι ιθύνοντες της ομάδας τον είχαν ως Νο.1 στόχο τους και εκείνος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

Κόουτς πως έγινε η πρώτη προσέγγιση από τον ΠΑΟΒ;

«Οι άνθρωποι του ΠΑΟΒ μου έδειξαν πολύ άμεσα και τίμια το ενδιαφέρον τους από την πρώτη στιγμή. Απλώς στο πρώτο τηλεφώνημα που έγινε, ήμουν ακόμα δεσμευμένος με την Παναχαϊκή και τους ζήτησα πως για να συμφωνήσουμε στο οτιδήποτε πρέπει πρώτα να βρεθεί λύση με το συμβόλαιό μου. Αφού αυτό συνέβη, τότε ο δρόμος άνοιξε και συνεπώς η συνεργασία μας έγινε πραγματικότητα».

– Συνεπώς καταλαβαίνουμε πως εκτός του ζητήματος της Παναχαϊκής, δεν δυσκολεύτηκες να πεις το «ναι»…

«Όπως προανέφερα, οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν τρομερή εμπιστοσύνη και με έκαναν να αισθανθώ αρκετά όμορφα. Συζητήσαμε διεξοδικά το πλάνο για τη νέα σεζόν, ανταλλάξαμε απόψεις και προβληματισμούς και συνεπώς καταλήξαμε πως πράγματι επιθυμούμε αμφότεροι αυτή τη συνεργασία. Το κλίμα στον σύλλογο είναι άριστο και στα αποδυτήρια πάρα πολύ καλό».

– Το πλάνο και οι στόχοι του ΠΑΟ Βάρδας πώς ορίζονται τη δεδομένη χρονική στιγμή;

«Μετά τη φυγή του εξαιρετικού προπονητή και ανθρώπου κ. Τσίρκοβιτς που άφησε σημαντικό έργο πίσω του, ο σύλλογός μου μετέφερε πως το πλάνο είναι να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο “χτίσιμο” ενός νεανικού συνόλου. Ως τώρα είμαι αρκετά ικανοποιημένος, δουλεύουμε σκληρά όλες αυτές τις εβδομάδες και επιθυμούμε ακόμα να προσθέσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας. Όσον αφορά τους στόχους μας, σίγουρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Η γρήγορη παραμονή είναι το κύριο μέλημά μας και βεβαίως το πολύ καλό και ορθολογικό ποδόσφαιρο. Να το χαίρεται ο κόσμος μας».

– Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πως το βλέπεις φέτος;

«Η Παναχαϊκή είναι πιστεύω το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Ωστόσο, δεν μπορώ να εκφέρω 100% άποψη για τις υπόλοιπες ομάδες, διότι ακόμα δεν έχουν καταρτιστεί οι όμιλοι.

Εύχομαι -σε αντίθεση με πέρσι- να παιχτεί ποδόσφαιρο και να μην έχουμε ξανά ‘λουκέτο’ και αγωνιστική απραξία».

– Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος τι ποδόσφαιρο αρέσκεται να παίζει;

«Νομίζω η πορεία μου ως τώρα έχει αποδείξει πως η προπονητική μου φιλοσοφία στηρίζεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Είμαι λάτρης του και του δίνω μεγάλη σημασία.

Επιπλέον, μου αρέσει να δουλεύω συνεχώς πάνω σε καινούργιες τακτικές, τις οποίες και προσαρμόζω στα συστήματα που επιλέγω».

 

Όλη η επικαιρότητα