Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες- Θα καταφέρει ο Λάμπρος να σώσει την Ελένη από τον Βόσκαρη;

Ακούστε το άρθρο

Η Ελένη έχει αποδράσει από την κόλαση που έφτιαξε για εκείνη στη φυλακή ο Βόσκαρης και κρύβεται μαζί με τις συγκρατούμενές της στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Την ίδια ώρα, στο χωριό ο Δούκας δυσκολεύεται να ανακτήσει την παλιά του επιρροή, με βασικό του αντίπαλο τον Νικηφόρο. Ο γιος του, αλλά και η Ασημίνα θα αντιμετωπίσουν ευθέως Μυρσίνη και Δούκα, αναφορικά με την εμπλοκή τους στα βασανιστήρια της Ελένης από τον Βόσκαρη, στα επόμενα επεισόδια της σεριάς «Άγριες Μέλισσες».

Αναστάτωση στο Διαφάνι με την απόδραση της Ελένης στις «Άγριες Μέλισσες»

Στο Διαφάνι και στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός με την είδηση της απόδρασης της Ελένης στο επεισόδιο της Δευτέρας (16-11) στις «Άγριες Μέλισσες».

Την ίδια ώρα, η Δρόσω μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες με τις νέες αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της ενώ ο Τάκης κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη για εκείνη. Θα καταφέρει η μικρότερη αδερφή Σταμίρη να αποφύγει τον κατήφορο;

Η Δρόσω συλλαμβάνεται από αστυνομικούς

Ο Δούκας ζητά απ’ όλους να επιστραφεί στα χέρια του η περιουσία κι αυτήν τη φορά επίσημα. Θα υπογράψει ο Νικηφόρος ή θα φτάσει στα όριά της τη σύγκρουση με τον πατέρα του;

Το μυστικό του Μελέτη και του Κωνσταντή, για τις παράνομες δραστηριότητές τους, θα αποκαλυφθεί από κάποιον που μπορεί να τους δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν από τους χωροφύλακες και μια εξ’ αυτών θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Θα μπορέσει, όμως, η θυσία της να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δυο στο επεισόδιο της Δευτέρας (16-11) στις «Άγριες Μέλισσες»;

Η Ελένη αποχαιρετά Φωτεινή και Χριστίνα στις «Άγριες Μέλισσες»
Η Ελένη, συντετριμμένη από τον θάνατο της Φωτεινής, αποχαιρετά και τη Χριστίνα που φεύγει με τον Νικόλα. Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους ν’ αποφασίσουν τι θα κάνουν από ‘δω και πέρα. Ο Βόσκαρης δεν έχει κανένα σύμμαχο πια, ενώ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στο επεισόδιο της Τρίτης (17-11) στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Ελένη αποχαιρετά τη Χριστίνα μετά την απόδραση στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Δούκας από την άλλη καταρρακώνεται καθώς βλέπει πως ο γιος του έχει στραφεί για τα καλά εναντίον του. Η Μυρσίνη, όμως, έρχεται να τον εμψυχώσει και να του δώσει μια λύση στο πρόβλημα στο επεισόδιο της Τρίτης (17-11) στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη με τον Τάκη και του αποκαλύπτει πως τα ξέρει όλα και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δουλεύει. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κρατήσει κι αυτός τα χωράφια του και κατεβαίνει με τον Μελέτη στην Αθήνα για δουλειές. Εκεί, θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.

Το μίσος του Βόσκαρη απειλεί την Ελένη στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Δούκας αποφασίζει ν’ ακολουθήσει τη συμβουλή της Μυρσίνης και αλλάζει στρατηγική απέναντι στον Νικηφόρο, στο επεισόδιο της Τετάρτης (18-11) στις «Άγριες Μέλισσες».

Η συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως, στο καμπαρέ της Τρούμπας, θα αναστατώσει και τους δυο πρώην συγχωριανούς από το Διαφάνι. Την ίδια ώρα, ο Τάκης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στη Δρόσω.

Ο Μπάμπης και η Ασημίνα στο πατρικό της οικογένειας Σταμίρη, στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο τραυματισμός της Ελένης θα κάνει τον γύρο του Διαφανίου και ο Λάμπρος με την Ασημίνα θα τρέξουν στο πλευρό της στο επεισόδιο της Τετάρτης (18-11) στις «Άγριες Μέλισσες». Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της και ο Βόσκαρης για να παραμείνει στη διεύθυνση των φυλακών. Το μίσος του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει στα μονοπάτια του θανάσιμου παρελθόντος του.

Τέλος, ακόμα μια περίεργη συμπεριφορά του Μιλτιάδη θα ταράξει τους κατοίκους του χωριού ενώ ο Αλέξης παίρνει την απόφαση να εκφράσει τα συναισθήματά του στην Πηνελόπη.

Η Δρόσω επισκέπεται την Ελένη στο επεισόδιο της Πέμπτης των «Άγριων Μελισσών»
Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να γλυτώσει την Ελένη από τα χέρια του Βόσκαρη. Έτσι ζητά τη βοήθεια του Υπουργού Πεσματζή, ο οποίος χρωστάει στην Ελένη τη ζωή της κόρης του και του αρραβωνιαστικού της, στο επεισόδιο της Πέμπτης στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Κωνσταντής, προσπαθώντας να πείσει τη Δρόσω να επιστρέψει στο Διαφάνι, την ενημερώνει για τον τραυματισμό της Ελένης. Η Δρόσω, με την παρότρυνση και του Τάκη, αποφασίζει να την επισκεφτεί.

Σκηνή από τις πρώτες ώρες μετά την απόδραση στις «Άγριες Μέλισσες»
Το χωριό είναι αναστατωμένο με τη συμπεριφορά του Μιλτιάδη και όλοι φοβισμένοι αποφασίζουν να μιλήσουν στον Λάμπρο για να λάβουν μέτρα. Μια αναπάντεχη επίσκεψη, όμως, στο σπίτι του Μιλτιάδη έρχεται για να τον βοηθήσει, στο επείσόδιο της Πέμπτης (18-11) στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κατηγορούν ανοιχτά τη Μυρσίνη και τον Δούκα ότι εκείνοι έβαλαν τον Βόσκαρη να βασανίσει την Ελένη στη φυλακή. Ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις ευθύνες του. Έχει πει όμως την τελευταία του κουβέντα;

via

Όλη η επικαιρότητα