Smile Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες: Οι δημιουργοί της σειράς αποκαλύπτουν τις εξελίξεις

Ακούστε το άρθρο

Τίτλους τέλους έριξε ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. 

Αν και αρχικά οι Άγριες Μέλισσες θα έβγαιναν για δύο σεζόν η τεράστια ανταπόκριση της σειράς από το τηλεοπτικό κοινό έκανε τη διοίκηση του ΑΝΤ1 να σκεφτεί πως δεν πρέπει να χάσει τόσο… γλυκές τηλεθεάσεις.

Πώς όμως οι δύο δημιουργοί της, η Μελίνα Καλκόβαλη και ο Πέτρος Καλκόβαλης αποφάσισαν τελικά να γράψουν και τρίτο κύκλο και τι καινούργιες ανατροπές και εξελίξεις θα υπάρχουν στις Άγριες Μέλισσες;

Τις απαντήσεις με πολλές ακόμα αποκαλύψεις δίνουν στη συνέντευξη που μου παραχώρησαν για το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ που κυκλοφορεί και όπως μου είπαν: «Ήμασταν πολύ αρνητικοί στο να συνεχίσουμε τη σειρά μετά την αποκάλυψη όλων των μυστικών. Από την άλλη, ήταν και μια πρόκληση να δούμε τι γίνεται μετά… Όταν πλέον οι αγαπημένοι μας ήρωες γνωρίζουν τα πάντα. Όταν το κανάλι ζήτησε 3ο κύκλο, μας δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος για να δούμε αν υπάρχει το υλικό που θα δικαιολογούσε αυτή τη συνέχεια. Η αλήθεια είναι πως η προοπτική να “ζήσουμε” στο Διαφάνι για ακόμα μία χρονιά, και μάλιστα σε μια τόσο ιδιαίτερη ιστορική συγκυρία, ήταν ιδιαίτερα ελκυστική. Και μόλις βάλαμε τις βάσεις των νέων ιστοριών, είπαμε να το τολμήσουμε».

Μετά από αρκετά χρόνια στη συγγραφή οι δύο δημιουργοί γνωρίζουν πως μία επιτυχία, όπως αυτή που σημειώνει η σειρά τους στον ΑΝΤ1, είναι συνισταμένη πολλών πραγμάτων και για αυτό όπως τονίζουν στη συνέντευξη.

«Πολλοί παράγοντες οδήγησαν στην επιτυχία της σειράς. Για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα στη δουλειά μας, είναι απαραίτητο να συνεισφέρουν τα μέγιστα όλοι οι συντελεστές. Σκηνοθέτες, ηθοποιοί, τεχνικοί, άνθρωποι μπροστά και πίσω από τις κάμερες πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους και να πιστεύουν σε αυτό που κάνουν. Αυτό συνέβη, κατά τη γνώμη μας, στις “Άγριες Μέλισσες” και είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό».

Εκτός από τα νέα πρόσωπα και εξελίξεις που θα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς οι δύο δημιουργοί αποκαλύπτουν στο ΤΗΛΕΡΑΜΑ και με ποιον από τα «παιδιά» τους, τους ήρωες που έχουν δημιουργήσει θα ήθελαν να κάνουν παρέα.

Έτσι η Μελίνα Τσαμπάνη λέει πως «Προσωπικά, πολύ θα ήθελα να πίνω το καφεδάκι μου τόσο στο καφενείο όσο και στο μοδιστράδικο της Ουρανίας, ώστε να μπαινοβγαίνουν όλοι αυτοί οι αγαπημένοι ήρωες και να τα λέμε. Για ποτό θα πήγαινα με την Ασημίνα και για φαγητό με τη Λενιώ».

Αντίθετα ο Πέτρος Καλκόβαλης, όπως είπε: «Σίγουρα θα φρόντιζα να βρίσκομαι κάπου μακριά από το Σεβασταίικο. Ειδάλλως, θα πήγαινα γυρεύοντας (γέλιο)… Θα ήθελα να είχα γνωριστεί με τον Μπάμπη στα νιάτα μου, καθώς κι εγώ ήμουν ένα “άτακτο” παιδί στην ηλικία του. Τώρα θα με έβλεπα περισσότερο εκεί στο καφενείο, να καλαμπουρίζω και να περνώ την ώρα μου με ευχάριστους και καλοσυνάτους ανθρώπους, όπως ο Παναγιώτης, ο Κυριάκος και ο Προκόπης».

Στη συνέντευξη, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης αποκαλύπτουν πολλά ακόμα, όπως αν «κατευθύνονται» από τα χιλιάδες σχόλια των φανατικών τηλεθεατών, ενώ αναφέρονται και στις μεταξύ τους… διαφωνίες για τις εξελίξεις στην ιστορία της σειράς, ενώ το ΤΗΛΕΡΑΜΑ αποκαλύπτει πως ένα από τα νέα πρόσωπα που θα αναστατώνει την Ελένη και τον Λάμπρο είναι ο πρώτος επίσημος αρραβωνιαστικός της Ελένης. Πώς ακριβώς είχε μπει στη ζωή της, πώς τον αρραβωνιάστηκε η Ελένη ενώ η καρδιά της ανήκε πάντα στον Λάμπρο, αλλά και πώς είχε αντιδράσει ο ίδιος ο Λάμπρος αναφέρονται λεπτομερώς στο βιβλίο «Άγριες μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Ωκεανός» και διαβάζοντάς το θα μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τον νέο ήρωα που μπαίνει δυναμικά στον 3ο κύκλο και θα αναστατώσει το ζευγάρι… και όχι μόνο…!

via

Όλη η επικαιρότητα