Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος “κλέβει” τη Λενιώ – Το backstage βίντεο των ηθοποιών

Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται τα γυρίσματα για τους συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες“, οι οποίοι δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι για τα νέα επεισόδια.

Ανάμεσα στα γυρίσματα, ωστόσο, οι ηθοποιοί βρίσκουν ευκαιρία να γελάσουν και να κάνουν χιούμορ μεταξύ τους, καθώς περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανήρτησε ένα χιουμοριστικό βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς, όπου ο ίδιος “κλέβει” την Μαρία Κίτσου, λαμβάνοντας δεκάδες σχόλια από τους τηλεθεατές, καθώς οι δυο τους αποτελούν αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός “Λάμπρος” φαίνεται στο βίντεο να οδηγεί μια μηχανή πάνω στην οποία είναι και η συμπρωταγωνίσριά του, ενώ της λέει: “Λενιώ ήρθα να σε πάρω, μπορεί να καθυστέρησα 11 χρόνια…”.

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα: “Γυρίσματα μέσα στο κατακαλόκαιρο… Από χωράφι σε χωράφι και αντί για άλογο μηχανή”.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Γυρίσματα μέσα στο κατακαλόκαιρο… Από χωράφι σε χωράφι και αντί για άλογο μηχανή 🌀🌞🌀 @marika.kitsou.official @ant1tv #agriesmelisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gkotsopoulos Dimitris (@dimitris.gkotsopoulos.official) στις

via

Όλη η επικαιρότητα