Smile Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες: Ο πόλεμος της Μυρσίνης και το δίλημμα της Ασημίνας

Ακούστε το άρθρο

Η Μυρσίνη δεν έχει μάθει να χάνει και δεν πρόκειται να μάθει τώρα.

Η μεγάλη στιγμή της δίκης για την κηδεμονία του μικρού Σέργιου έφτασε στις Άγριες Μελισσες. Στο δικαστήριο, Νικηφόρος, Ασημίνα και Δρόσω θα βγάλουν κάθε όπλο που έχουν, ηθικό και μη. Το αντίτιμο είναι πολύ μεγάλο και η κάθε πλευρά θέλει να βγει νικήτρια.

Η απόφαση του δικαστηρίου δίνει την κηδεμονία στην Ασημίνα. Έτσι, αλλάζουν τα πάντα. Οι ζωές των αδελφών Σταμίρη, αλλά και του Νικηφόρου, δεν θα είναι πια ίδιες.

Δεν περνούν πολλές ημέρες και η Ασημίνα με τη Δρόσω θα δεχτούν μια επίσκεψη της Μυρσίνης, που γι’ ακόμα μία φορά θα τις αναστατώσει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δημοσίευμα του περιοδικού Τηλέραμα και άρθρο του Βασίλη Ανδριτσάνου.

Η Μυρσίνη δεν δέχεται αμαχητί την απόφαση του δικαστηρίου και προσπαθεί να παίξει με το μυαλό των κοριτσιών και να τις κάνει να βάλουν και πάλι τον Νικηφόρο στη ζωή τους. Ο καβγάς δεν αργεί να ξεσπάσει στις Άγριες Μέλισσες. Η Μυρσίνη απειλεί τις αδελφές, λέγοντάς τους ότι δεν θέλουν να ανοίξουν πόλεμο μαζί της.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις νέες συνθήκες στη ζωή του με τον μοναδικό τρόπο που πάντα αντιμετώπιζε κάθε κακό που βίωνε, ρίχνεται στη συγγραφή ενός βιβλίου, για να ξεφύγει από τη ζοφερή πραγματικότητα στην οποία ο ίδιος έριξε τον εαυτό του.

Κάθε φορά που γράφει, νιώθει πως δραπετεύει και πηγαίνει σε έναν άλλον κόσμο, που είναι όπως ακριβώς εκείνος τον θέλει. Μια μέρα όμως θα πέσει στα χέρια της Ασημίνας το μοναδικό αντίτυπο του βιβλίου που γράφει ο Νικηφόρος.

Μόλις το διαβάσει, θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα στις Άγριες Μέλισσες. Θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να σώσει τον παλιό μεγάλο της έρωτα ή να του δώσει μία και να τον στείλει ακόμα παρακάτω.

Όλη η επικαιρότητα