Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες: Ποιος είναι ο δεσμοφύλακας που θα βοηθήσει την Ελένη να αποδράσει από τη φυλακή

Ακούστε το άρθρο

Ο Λάζαρος Γκούμας είναι ο δεσμοφύλακας στις φυλακές όπου κρατείται η Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες και είναι το δεξί χέρι του Μάνου Βόσκαρη.

Σκληρός, απότομος βίαιος είναι τα αυτιά και τα μάτια του διευθυντή του.

Ωστόσο στα προσεχή επεισόδια, ο Γκούμας σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα, για το περιοδικό MyTV αλλάζει στρατόπεδο και θα κάνει τη δική του προσπάθεια για να βοηθήσει την Ελένη.

Ο ίδιος νιώθοντας τύψεις, για όσα έχει κάνει στην Ελένη θα είναι εκείνος ο οποίος θα τη βοηθήσει να αποδράσει μέσα από τις υπόγειες στοές των φυλακών.

Στα επόμενα επεισόδια η συγκρατούμενη της Ελένης , η Φωτεινή έχοντας καταλάβει την αλλαγή στην συμπεριφορά του Γκούμα παίρνει την πρωτοβουλία και του ζητάει βοήθεια για να μεταφερθεί η Λενιώ σε άλλη φυλακή.

Ο Γκούμας, νιώθοντας το βάρος των τύψεων, για όσα κακά έχουν συμβεί στην Ελένη παίρνει την απόφαση να της προσφέρει βοήθεια,  ώστε να απαλλαγεί από τα βασανιστήρια του Βόσκαρη.

Έτσι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόδραση της Ελένης.

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον δεσμοφύλακα Γκούμα λέγεται Τάσος Σωτηράκης.

Για τις ανάγκες της σειράς “Άγριες Μέλισσες” απαρνήθηκε τη γενειάδα του και έχει στο ενεργητικό του, ως καλλιτέχνης ένα αξιόλογο βιογραφικό.

Μάλιστα εκτός από την υποκριτική τέχνη την οποία υπηρετεί με πάθος είναι και ένας ταλαντούχος μουσικός.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Μπισμπίκη είχε υποδυθεί στο θέατρο, πριν από έναν χρόνο περίπου τον Άρη Βελουχιώτη.

via

Όλη η επικαιρότητα