Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες: «Το έφερα βαρέως που έφυγε από το χέρι μου ο Κλεομένης»

Ακούστε το άρθρο

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά, στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης και όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων για την συνέχεια των «Άγριων Μελισσών» από την παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να μάθει από τον τηλεοπτικό «Μελέτη» το μυστικό που γνωρίζει για τον Βόσκαρη, όμως ο ηθοποιός κατάφερε διακριτικά να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση.

Λίγη ώρα πριν τελειώσει η συζήτηση τους, ο Γιώργος Γεροντιδάκης θέλησε να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει για την συνεργασία τους ηθοποιούς που ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στις «Άγριες Μέλισσες».

«Θα ήθελα να απευθύνω έναν πολύ μεγάλο χαιρετισμό και δυστυχώς ένα αντίο σε τρεις πολύ μεγάλους, πολύ ωραίους ανθρώπους. Θα ξεκινήσω από την κυρία της παρέας, τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Θανάση Κουρλαμπά που είχα την πολύ μεγάλη τύχη να κάνουμε μια εξαιρετική σκηνή. Ήταν πολύ έντονη και το έφερα και «βαρέως» που έφυγε από το χέρι μου, μακάρι να μην έφευγε ποτέ. Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη σκηνή. Είναι αυτό το δέσιμο που έχουμε όλοι. Κλαίγαμε όλοι σε αυτή τη σκηνή. Ο Θανάσης είναι εξαιρετικός» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

via

Όλη η επικαιρότητα