Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις – Ο Λάμπρος μαθαίνει τι πέρασε η Ελένη στη φυλακή

Ακούστε το άρθρο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Αγριες Μέλισσες και αυτή την εβδομάδα

Η άρνηση του Συνεταιρισμού ν’ αποδεχτεί τη νέα επιχειρηματική πρόταση του Νικηφόρου θα προκαλέσει έντονες συγκρούσεις.

Ο Προύσαλης βάζει λυτούς και δεμένους προκειμένου να φύγει ο Βόσκαρης από τη θέση του διοικητή, αλλά αυτός ήρθε για να μείνει! Από την άλλη, ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», η Πηνελόπη εμμένει στην απόφασή της να παντρευτεί τον Γραμματικό και ο Δούκας την πετάει έξω από το σπίτι. Η Πηνελόπη, σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση, θα βρει έναν ανέλπιστο σύμμαχο.

Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την αγωγή που παίρνει, όμως η Ανέτ ετοιμάζει ένα σχέδιο που ίσως βελτιώσει την κατάστασή του.

Η Δρόσω βρίσκεται ανάμεσα στον Τάκη και την Ελένη που προσπαθεί ο καθένας να την πάρει μαζί του, σε μια καινούρια ζωή. Η Δρόσω θ’ ακολουθήσει κάποιον από τους δυο ή θα συνεχίσει στο βούρκο της Τρούμπας;

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», ένας άνθρωπος θα προσεγγίσει τον Λάμπρο και θα του πει με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβαινε μέσα στη φυλακή, για τους βιασμούς και τα βασανιστήρια που υπέστη η Ελένη.

Ο Λάμπρος θα συγκλονιστεί και ανακοινώνει στην Ελένη ότι σκοπεύει να φύγουν από το Διαφάνι, να πάρει μετάθεση και να ξεκινήσουν τη ζωή τους αλλού. Η Ελένη αντιδρά πάρα πολύ άσχημα σε αυτό, θέλει να μείνει στο Διαφάνι, στο πατρικό της, στα χωράφια της.

via

Όλη η επικαιρότητα