Smile Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες Spoiler: To μεγάλο φινάλε και η αρχή του νέου κύκλου

Ακούστε το άρθρο

Το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα και θα ολοκληρώσει την έως τώρα ιστορία, για να δώσει χώρο στη νέα υπόθεση της τρίτης σεζόν, πλησιάζει.

Σε αντίθεση με πέρυσι που η σειρά μεταδιδόταν έως και τον Ιούλιο λόγω της διακοπής των γυρισμάτων που έφερε το lockdown, οι «Άγριες Μέλισσες» φέτος θα μας αποχαιρετήσουν νωρίς λόγω… Euro.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες η αυλαία στις «Άγριες Μέλισσες» θα πέσει την Παρασκευή 4 Ιουνίου, καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Euro 2020, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου.

Οι εξελίξεις τον επόμενο ενάμιση μήνα στις Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικές, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά τέσσερις ήρωες της δημοφιλούς σειράς μέσα στα επόμενα επεισόδια θα πεθάνουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN, η Κάτια Δανδουλάκη θα συνεχίσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 και πριν το τέλος του έτους θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει περαιτέρω ή όχι.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ενδεχομένως να κάνει κάποιες επανεμφανίσεις στον νέο κύκλο, καθώς οι σεναριογράφοι έχουν αφήσει ανοιχτή την ιστορία του. Ο Γιώργος Γάλλος, ο οποίος υποδύεται τον Μιλτιάδη, είναι ακόμα ένας ηθοποιός του οποίου το μέλλον είναι με ερωτηματικό.

Όπως, επίσης, ερωτηματικό έχει και ο ρόλος του Κωνσταντή, τον οποίο ερμηνεύει ο Γιάννης Κουκουράκης.

O τρίτος κύκλος

Την ίδια στιγμή, ολοκληρώνονται σταδιακά οι συζητήσεις με τους συντελεστές για τον τρίτο κύκλο, αλλά και για την ιστορία που θα αφηγηθεί η αγαπημένη σειρά στο επόμενό της κεφάλαιο.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, τελικά δεν θα υπάρξει χρονικό άλμα ετών, αλλά φυσική συνέχεια μερικών μηνών.

Καθώς ο δεύτερος κύκλος θα ολοκληρωθεί κάπου στα τέλη του 1966, ο τρίτος θα ξεκινήσει μέσα στο 1967, λίγες ημέρες πριν από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την επιβολή της χούντας στη χώρα μας.

Η πλοκή θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις των ηρώων, ενώ το σήριαλ θα προβάλλεται για όλη τη σεζόν, έως τον Ιούνιο του 2022.

Επιπλέον, η κόντρα ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια των Σεβαστών θα συνεχιστεί, αλλά αυτή τη φορά θα αποκτήσει, εκτός όλων των άλλων, και πολιτικό πρόσημο. Ενδέχεται, μάλιστα, κάποιοι από τους ήρωες να πολιτευτούν ή να αναλάβουν νέες θέσεις εξουσίας, με βάση τη νέα συνθήκη που φέρνει στο Διαφάνι η χούντα.

Η προσέγγιση της ιδιαίτερα φορτισμένης περιόδου της πρόσφατης ιστορίας θα γίνει με ιδιαίτερη προσοχή από τους συγγραφείς των «Αγριων μελισσών» Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η χούντα δεν θα είναι απλώς το ιστορικό πλαίσιο, αλλά και ο καταλύτης της νέας ιστορίας.

«Θα συμβούν πράγματα που θα δούμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση»
Καλεσμένος στο Πρωινό, ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, αποκάλυψε και κάποια ακόμα από όσα έρχονται στη σειρά φέτος και την επόμενη σεζόν.

«Θα μπούμε λίγο σε αυτή τη σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας, νομίζω σε δραματική σειρά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό στην Ελλάδα και σίγουρα δεν έχει γίνει σε μια σειρά με τέτοια αποδοχή.

Νομίζω είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτά τα χρόνια, γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με κάποιο τρόπο. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε γι’ αυτή την εποχή σε αυτή τη σειρά σήμερα, το 2021» είπε ο Λευτέρης Χαρίτος για τον 3ο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες.

«Κάποιοι ρόλοι δεν θα συνεχιστούν, κάποιοι θα συνεχιστούν. Κάποια θανατικά θα συμβούν. Θα συνεχίσει πάντως αρκετό κομμάτι του βασικού καστ.

Η ιστορία του Βόσκαρη τελειώνει σύντομα, κάναμε το γύρισμα την προηγούμενη εβδομάδα» αποκάλυψε ο σκηνοθέτης.

Πώς θα κλείσει ο δεύτερος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες;

«Θα δικαιωθούν οι ήρωες και θα δικαιωθεί και ο τηλεθεατής. Υπάρχει τέλος στην ιστορία. Ό,τι ανοίξαμε από την αρχή, θα το κλείσουμε.

Όλο το φινάλε κατά μία έννοια είναι γύρω από τον Δούκα, γιατί είναι και ο βασικός μας «κακός»…», σημείωσε ο Λευτέρης Χαρίτος για τις Άγριες Μέλισσες και το μεγάλο φινάλε που θα δούμε αρχές Ιουνίου.

via

Όλη η επικαιρότητα