Αχαϊα

Άλλη μια αερομεταφορά στο αεροδρόμιο Αράξου – “Κρίκος” ζωής για πολυτραυματία που νοσηλευόταν στο ΠΠΝΠ (Photo)

Ακούστε το άρθρο

Άλλη μια αερομεταφορά ζωής πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο του Αράξου, άμεσα, γρήγορα και με ασφάλεια για τον ασθενή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αερομεταφορά έγινε το πρωί της Τετάρτης. Ιδιωτικό αρεοπλάνο μετέφερε γιατρούς, οι οποίοι παρέλαβαν πολυτραυματία ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Το ασθενοφόρο επέστρεψε στο αεροδρόμιο του Αράξου με το ασθενή και τον Ελβετό πολυτραυματία και αναχώρησαν για τη χώρα του. 

“Είμαστε πάντα παρόντες για να προσφέρουμε στον πάσχοντα συνάνθρωπο”, δηλώνει στο tempo24.news ο κεντρικός Αερολιμενάρχης Αράξου Γιώργος Γκουβίτσας αναφερόμενος στη μεγάλη κοινωνική προσφορά του Αεροδρομίου του Αράξου, που αναλαμβάνει το έργο της αερομεταφοράς για ανθρώπους που έχουν ανάγκη μετακίνησης, ενώ σε πολλές φορές, έχουν σωθεί ζωές. “Αισθανόμαστε ικανοποίηση και ιδιαίτερη χαρά, όταν γινόμαστε ο “κρίκος” ώστε να σωθεί ένας άνθρωπος. Το αεροδρόμιο του Αράξου, έχει δυναμώσει τα τελευταία χρόνια την κοινωνική του προσφορά, πέραν της αυξημένης τουριστικής κίνησης. Για φέτος ιδιαίτερα σπάσμαμε κάθε ρεκόρ”, συμπληρώνει ο κ. Γκουβίτσας.

tempo24

Όλη η επικαιρότητα