Ψυχαγωγία

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η μεγάλη αποκάλυψη στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη

Ακούστε το άρθρο

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Love it» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η μεγάλη νικήτρια του «Big Brother» παραχώρησε την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλους και για όλα.

«Αυτό ήμουν, αυτό είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω»

«Αυτό ήμουν, αυτό είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω. Πάντα ενδιαφερόμουν να μιλάω με τον κόσμο. Έβρισκα αφορμή. Δεν είδα ποτέ το έπαθλο ως χρηματικό, αλλά ως έπαθλο αγάπης. Το παράπονό μου ήταν πως δεν με κατανόησαν, γιατί ήμουν ανοιχτό βιβλίο. Τους δικαιολογούσα πάρα πολλές φορές. Τους έδωσα φροντίδα. Ένιωθα πως θα πάω σε ένα σπίτι, θα είμαστε όλοι εκεί και θα είναι και η ώρα που η Άννα Μαρία θα παίξει. Ήταν φορές που έπαιξα και γέλασα. Αλλά αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι πέρασα έντονες δύσκολες στιγμές.

Έχω λάβει τόση αγάπη από όλο τον κόσμο. Έχω άγνοια. Δε ξέρω ποιος με συμπαθεί και ποιος με αντιπαθεί. Δε μου αρέσει η λέξη “μισώ”. Αν με κάνετε αν νιώσω όμορφα θα σας κάνω να περάσετε ακόμη πιο όμορφα», είπε αρχικά η νικήτρια.

«Σε αυτούς που λένε πως έπαιζα θέατρο…»

«Ειλικρινά πήγα εκεί για να περάσω τα όμορφα μου μηνύματα. Να είμαστε όλοι μονιασμένοι. Ένιωσα άπειρες φορές ότι πατούσαν τις αξίες μου. Ένιωθα πως τις κατέστρεφαν με τη συμπεριφορά τους και παρόλα αυτά τους δικαιολογούσα. Φυσικά θα συνεχίσω να εργάζομαι ως δικηγόρος. Μου έλειψε η αγάπη από τους συγκατοίκους μου. Από το πρωί σηκωνόμουν με το χαμόγελο και τους πείραζα. Μετά κάτι γινόταν. Έκανα αυτά τα παράξενα και κάποιος κόσμος νόμιζε πως τρελάθηκα.

Καλό είναι να μιλάς στον εαυτό σου, για να ξέρεις τι σου γίνεται. Προσπαθούσαν να με κάνουν να πιστέψω πως είμαι τρελή. Τους έλεγα πως θα με κάνετε να το πιστέψω πως είμαι τρελή και μετά θα γίνει εδώ της …τάνας.

Σε αυτούς που λένε πως έπαιζα θέατρο συνήθως λένε πως όταν ένας άνθρωπος χρησιμοποιεί κάποιες λέξεις συνεχόμενα… Θέατρο, θέατρο. Είναι αυτός που κάνει το θέατρο. Δεν έβλεπαν την καμπούρα τους και πάντα τους δικαιολογούσα. Ήμουν η μοναδική παίκτρια που δε ρώτησα ποτέ συμπαίκτη μου αν με ψήφισε. Έχω σκεφτεί πως θα αξιοποιήσω το έπαθλο. Θα βοηθήσω την οικογένειά μου. Τους φίλους και τους γνωστούς που ξέρω. Και ένα σωρό αγνώστους που θέλουν βοήθεια» είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία.

via

Όλη η επικαιρότητα