Lifestyle Smile

Άρμι Χάμερ: «Ήθελε να κάνει μπάρμπεκιου το πλευρό μου και να το φάει» λέει πρώην του ηθοποιού!

Ακούστε το άρθρο

Φαντασιώσεις βιασμού, κανιβαλισμό και βία περιλαμβάνουν προσωπικά μηνύματα του ηθοποιού Αρμι Χάμερ που ηρθαν στο φως της δημοσιότητας και δημιουργούν σκάνδαλο στο Χόλυγουντ.

Η θύελλα ξέσπασε μετά την διαρροή μνημάτων του ηθοποιού στο Instagram, όπου φέρεται να έγραφε: «Είμαι 100% κανίβαλος. Θέλω να σε φάω. Είναι τρομακτικό που το παραδέχομαι. Δεν το έχω παραδεχθεί ποτέ ξανά».

Τα φερόμενα ως προσωπικά μηνύματα για τις ερωτικές του προτιμήσεις φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την πρώην σύντροφό του Κόρτνεϊ Βουτσέκοβιτς, η οποία μίλησε στην Page Six της Νew York Post.

«Μου είπε ότι θέλει να μου σπάσει το πλευρό, να το ψήσει και να το φάει. Αυτό ήταν περίεργο, αλλά ποτέ δεν το σκέφτεσαι ξανά».

Η 30χρονη είναι η τελευταία γυναίκα που φαίνεται να έκανε σχέση με τον ηθοποιό ενώ όπως η ίδια υποστηρίζει μετά το τέλος της σχέσης τους χρειάστηκε ψυχολογική θεραπεία.

Παραιτείται από την ταινία με την Τζένιφερ Λόπεζ

Μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε ο Αμερικανός ηθοποιός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την κωμωδία δράσης που θα συμμετείχε με πρωταγωνίστρια τη Τζένιφερ Λόπεζ, δίνοντας παράλληλα την δική του απάντηση στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Δεν απαντώ στις μ… που ισχυρίζονται κάποιοι, αλλά υπό το φως των φαύλων και ψευδών διαδικτυακών επιθέσεων σε βάρος μου, δεν μπορώ να αφήσω τα παιδιά μου για τέσσερις μήνες και να πάω για γυρίσματα στην Δομινικανή Δημοκρατία» είπε χαρακτηριστικά.

Ο γάμος και ο χωρισμός

Ο Άρμι Χάμερ έγινε αρκετά γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο ριμέικ της ταινίας τρόμου Ρεμπέκα.

Υπήρξε παντρεμένος για 10 χρόνια με την Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς επιχειρηματία και τηλεοπτική προσωπικότητα των αμερικανικών μέσων. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούλιο του 2020.

Πολλά μάλιστα από τα μηνύματα φαίνεται να είχαν μεταξύ του 2016 και του 2020 και ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος.

via

Όλη η επικαιρότητα