Lifestyle

«Έβγαλα χρήματα, όμως, τα έχασα! Το 1981 έχασα 2.400.000 δραχμές»

Ακούστε το άρθρο

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Νέλλη Γκίνη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύο φορές που επένδυσε χρήματα στο θέατρο και τα έχασε.

Η πολυετής επιτυχημένη πορεία σου στο χώρο της υποκριτικής σου δίνει τη δυνατότητα της επιλογής στις συνεργασίες σου;

Ναι, έχω τη δυνατότητα της επιλογής τα τελευταία χρόνια. Δεν έχω την οικονομική άνεση να το κάνω αυτό, αλλά είναι το τελευταίο που σκέφτομαι και μ’ ενδιαφέρει, θέλω να κάνω πράγματα που αγγίζουν την ψυχή μου, που με κάνουν να αισθάνομαι καλά.

Συνέβη να συμβιβαστείς κάνοντας πράγματα που δεν σου άρεσαν;

Όχι ιδιαίτερα δεν μπορώ να το πω αυτό. Υπήρξα τυχερό παιδί από μικρή. Έκανα παράλληλα τρεις καριέρες μέσα στο 24ωρο μου. Είχα τηλεόραση, κινηματογράφο, θέατρο και κάθε βράδυ νυχτερινό κέντρο, πίστα, όπου υπηρετούσα το σόου. Έβγαλα χρήματα όμως τα έχασα.

Έκανες κακούς οικονομικούς χειρισμούς και έχασες τα χρήματά σου;

Όποιος μπλέκει με θεατρικές παραγωγές και δεν ξέρει καλά θα κάνει να κάθεται στα αβγά του. Το επιχείρησα δύο φορές. Η πρώτη ήταν όταν ήμουν μικρή, ότι είχε αρχίσει να γίνεται το όνομά μου. Έκανα το βήμα αυτό με τον Ντάνο Λυγίζο, το 1981, και μέσα σε ένα χρόνο έχασα 2.400.000 δραχμές, δικά μου χρήματα. Η επόμενη φορά ήταν με το παιδικό. Τις δύο φορές που το τόλμησα δεν με… ήθελε.

Πηγή: zappit

Όλη η επικαιρότητα