Categories: Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πού αναζητούν οι αρχές πιθανό συνεργό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη συγκάλυψη της δολοφονίας

Share

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, καθώς η αστυνομία εξετάζει συγγενικά πρόσωπα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, προσπαθώντας να απαντήσει στο ερώτημα αν ο δράστης είχε συνεργούς στη συγκάλυψη του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο πιλότος είχε συνεργό, ο οποίος πιθανόν τον βοήθησε να κάνει τη σκηνοθεσία και να απομακρύνει αντικείμενα από το σπίτι μετά τη δολοφονία της 20χρονης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη ΓΑΔΑ έχουν κληθεί να καταθέσουν και συγγενικά πρόσωπα του δράστη που βρίσκονταν πολύ κοντά του. Μεταξύ αυτών και ο αδελφός του, ο οποίος κλήθηκε τρεις φορές για διευκρινίσεις.

Μάλιστα εικάζεται ότι αυτό το πρόσωπο που ίσως τον βοήθησε είναι το άτομο που τηλεφώνησε και απείλησε την σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα απειλητικά τηλεφωνήματα

Τα τρία τηλεφωνήματα που δέχθηκε η κ. Μυλωνοπούλου, όπως η ίδια είχε καταθέσει στην ασφάλεια, ήταν απειλητικά, καθώς ένας άνδρας καλώντας από απόκρυψη είχε απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.

Αυτό εκλαμβάνεται από τις αρχές ως μια προσπάθεια να την τρομάξουν, ούτως ώστε να μην αποκαλύψει στην αστυνομία τι ακριβώς της είχε εκμυστηρευτεί η Καρολάιν για τη σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δολοφονία, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε επισκεφθεί την κ. Μυλωνοπούλου, προσποιούμενος τον συντετριμμένο ωστόσο, εκείνη αντιλήφθηκε ότι υπήρχε κάτι ύποπτο στην στάση του.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου υποστήριζε ότι, από την πρώτη συνεδρία το 2020, η Καρολάιν ξέσπασε σε λυγμούς όταν από το δωμάτιο βγήκε ο Αναγνωστόπουλος με το παιδί τους και της είπε ότι ζούσε απομονωμένη και υπό πλήρη έλεγχο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 20χρονη κοπέλα έδειχνε φοβισμένη και, όση ώρα της μιλούσε, συνεχώς ρωτούσε αν οι πόρτες είναι κλειστές, ενώ είχε εκφράσει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι. Επίσης, η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να περιγράφει πως κατά την επαγγελματική της άποψη, η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο αλλά σιχαινόταν το άτομο.