Χωρίς κατηγορία

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Άκουγα τη μητέρα μου στο διπλανό δωμάτιο να ουρλιάζει” – Ανατριχιαστική περιγραφή της 15χρονης

Ακούστε το άρθρο

Μετανιωμένη εμφανίζεται τώρα η 15χρονη που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα.

“Τώρα μετανιώνω για αυτό που έκανα. Τότε όμως, νόμιζα ότι ήταν η λύση. Με κακομεταχειριζόταν, συνεχώς είχαμε βίαιους καβγάδες. Δε μου έδινε λεφτά. Με πίεζε και αντιδρούσε έντονα στη σχέση μου” αποκαλύπτει μιλώντας στην RealNews.

Κατά την απολογία της, υποστήριξε ότι ήταν στο διπλανό δωμάτιο όταν η μητέρα που την έφερε στη ζωή, δέχθηκε 70 χτυπήματα με μαχαίρι. Μαζί με τον 17χρονο σύντροφό της, επιμένουν ότι εκείνος που την σκότωσε ήταν ο 16χρονος συγκατηγορούμενός τους!

“Έτρεμα όταν την άκουγα από το διπλανό δωμάτιο να ουρλιάζει. Δεν αντέδρασα όμως, δεν έκανα τίποτα. Ήθελα να τελειώσει. Δε μπορούσα να την ακούω. Ο 16χρονος την σκότωσε. Εμείς δε μπορούσαμε να το κάνουμε. Από την ώρα που του το είπαμε ρωτούσε συνεχώς πότε θα γίνει. Επέμενε να το κάνουμε. Είχαμε ανταλλάξει και μηνύματα αλλά τα έχω σβήσει” υποστηρίζει η 15χρονη.

Ο 16χρονος φίλος του ζευγαριού ωστόσο, έχει άλλη άποψη για το τι συνέβη. Λέει ότι δε συμμετείχε στη δολοφονία. Παραδέχεται ότι ήταν στο χώρο και πως δεν κατήγγειλε το έγκλημα. Ακολούθησε το ζευγάρι στη Σέρρες αλλά… αποφάσισε να παραδοθεί.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 15χρονης, ζήτησε να εξεταστεί το κορίτσι από ψυχίατρο. Πάντως οι δικαστικοί λειτουργοί αποφάσισαν πως και οι τρεις πρέπει να προφυλακιστούν μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

via

Όλη η επικαιρότητα