Ελλάδα

Έγκλημα στη Ρόδο: Η πρώτη αντίδραση των συγγενών της Ντόρας στη συγγνώμη της οικογένειας του 40χρονου

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στη Ρόδο.

Η 31χρονη Ντόρα δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της στο Ροδίνι από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα καθώς εκείνη έβγαινε από το αυτοκίνητό της.

Η άτυχη εκπαιδευτικός τσακωνόταν συχνά με τον 40χρονο πρώην σύντροφό της λόγω της κτητικής συμπεριφοράς του. Ο δράστης μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της Ντόρας έβαλε τέλος στη ζωή του, αφήνοντας ένα σημείωμα που έγραφε: «Δεν έχει νόημα η ζωή μου, χωρίς την μικρή μου».

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του δράστη, με δήλωση μέσω του δικηγόρου τους, ζήτησε συγγνώμη για το έγκλημα ενώ αποδοκίμασε τις προκλητικές δηλώσεις ενός «θείου» του 40χρονου που – μεταξύ άλλων – είχε δηλώσει ότι «δεν είστε όλες θύματα».

Από την πλευρά της, η οικογένεια της αδικοχαμένης Ντόρας – σύμφωνα με τον ΑΝΤ1- κάνει λόγο για εταιροχρονισμένη «συγγνώμη» η οποία δεν έχει καμία σημασία. Συγγενείς της Ντόρας δηλώνουν ότι η η «συγγνώμη» δεν θα την φέρει πίσω και σημειώνουν πως η οικογένεια του δράστη «θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τις κακοποιητικές πράξεις του 40χρονου, για τις οποίες ήταν ενήμεροι, και όχι να υποστηρίζουν πως δεν συμβαίνει τίποτα».

Όλη η επικαιρότητα