Smile Περίεργα

Έκανε έρανο για… να μικρύνει το στήθος της! «Μου καταστρέφει τη ζωή»

Ακούστε το άρθρο

Το μεγάλο στήθος της, το οποίο είναι φυσικό και όχι αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης, θέλει να μικρύνει μια 20χρονη φοιτήτρια από τη Βρετανία. Όπως λέει η νεαρή κοπέλα, το τεράστιο στήθος της, της προκαλεί προβλήματα και της κάνει τη ζωή δύσκολη, γι’ αυτό και αποφάσισε να κάνει μια καμπάνια στην πλατφόρμα GoFundMe, με σκοπό να μαζέψει τα χρήματα που απαιτούνται για την επέμβαση αφαίρεσης.

Ο λόγος για την 20χρονη φοιτήτρια Νομικής, Άμπερ Ρόουτς, η οποία υποστηρίζει πως το βάρος του στήθους της, την εμποδίζει να κάνει βασικά πράγματα, όπως να παίξει σπορ!

Μιλώντας η ίδια στη “The Sun”, είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι πάντα σκέφτονται το μεγάλο στήθος ως καλό πράγμα και ξέρω πως είμαι ευλογημένη. Αλλά η αλήθεια είναι ότι καταστρέφει τη ζωή μου».

Η Άμπερ που ζυγίζει 57 κιλά και έχει ύψος 1,60 μ., θέλει να μειώσει το στήθος της από 34J σε D. Η νεαρή φοιτήτρια, κατέφυγε αρχικά στο NHS ζητώντας να καλυφθούν τα έξοδα της εγχείρισης σμίκρυνσης για λόγους υγείας. Ωστόσο το αίτημά της απορρίφθηκε καθώς το στήθος της είναι λίγο μικρότερο από εκείνο που θα δικαιολογούσε την επέμβαση.

Αυτό που ενοχλεί περισσότερο την Άμπερ που ήταν παλιά αθλήτρια, είναι ότι εξαιτίας του στήθους της, δεν μπορεί να γυμναστεί και να κάνει σπορ, που τόσο αγαπά. Οπως λέει, δεν μπορεί να παίξει Νέτμπολ ή να τρέξει εδώ και τρία χρόνια. Στο παρελθόν, είχε επίσης ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, το ράγκμπι, το τραμπολίνο, αλλά τώρα λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα από όλα αυτά.

Ελπίζει ότι η μείωση του στήθους της, θα της επιτρέψει να ζήσει μια «φυσιολογική ζωή», επειδή λέει ότι δυσκολεύεται να την πάρουν στα σοβαρά οι άνδρες.

Περιγράφοντας την περίπτωσή της, στη σελίδα του GoFundMe, η Αμπερ αναφέρει ότι υποφέρει από δυνατούς πόνους στην πλάτη, και πως ένας ειδικός της είπε πριν από έξι χρόνια, ότι θα έχει σοβαρά προβλήματα προτού γίνει 40 ετών αν δεν κάνει σμίκρυνση. Η Αμπερ υποστηρίζει ότι ήθελε να κάνει σμίκρυνση στο στήθος της, από τότε που ήταν 16 ετών, αλλά έπρεπε πρώτα να γίνει 18.

Η νεαρή ανέφερε ακόμη ότι η αγορά κατάλληλων ρούχων είναι ένας αγώνας, γράφοντας: «Βασικά πράγματα όπως η αγορά σουτιέν και ρούχων φαίνεται αδύνατη, καθώς είναι δύσκολο να βρεθεί μια μπλούζα που να ταιριάζει στο στήθος και τη μικρή μέση μου και αν βρω ένα σουτιέν / ρούχα, συνήθως είναι πολύ ακριβά».

Ολοκληρώνοντας την έκκλησή της στις αρχές Σεπτεμβρίου η 20χρονη, ανέφερε: «Έχω εξαντλήσει πραγματικά όλες τις επιλογές (αλλαγές σουτιέν, διαφορετικές ασκήσεις, φυσικοθεραπείες, παυσίπονα κ.λπ.). Θα ήμουν ευγνώμων για οποιαδήποτε δωρεά, καθώς θα βοηθήσει να αλλάξω σημαντικά τον τρόπο ζωής μου. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε δωρεά, απαντήστε με προτάσεις που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν». Και όντως το ποσό μαζεύτηκε. 5.127 λίρες συγκεντρώθηκαν για το σκοπό της Άμπερ, η οποία επανήλθε στις 26 Σεπτεμβρίου γράφοντας: «Είμαι τόσο χαρούμενη που πέτυχα το στόχο μου. Δεν το πίστευα ούτε στα όνειρά μου. Η υποστήριξη που έλαβα από όλους ήταν απίστευτη. Το επόμενο βήμα μου είναι το χειρουργείο, ελπίζω τον επόμενο μήνα. Θα σας ενημερώσω πριν και μετά το χειρουργείο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Ήσασταν όλοι τόσο ευγενικοί. Σας αγαπώ, Άμπερ».

via

Όλη η επικαιρότητα