Ελλάδα

Έκκληση για βοήθεια στον 16χρονο Γιώργο που πάσχει από μυελογενή λευχαιμία

Ακούστε το άρθρο

Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε τον 16χρονο. Η έκκληση του σωματείου «Παιδική Χαρά – child’s happiness».

Έκκληση για βοήθεια προς τον 16χρονο Γιώργο που πάσχει από λευχαιμία, απευθύνει το σωματείο «Παιδική Χαρά – child’s happiness».

Όπως ενημερώνει η «Παιδική Χαρά», ο Γιώργος «ξεχάσει τις παρέες του, το σχολείο, τις βόλτες. Αντιμετωπίζει με θάρρος από το 2018 την οξεία μυελογενή λευχαιμία».

Το χρονικό

Σύμφωνα με το Σωματείο, ο 16χρονος «νοσηλεύτηκε αρχικά στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Επειδή η θεραπεία εκεί δεν απέδωσε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου όπου έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών στις 16/7/20. Σήμερα όμως για ακόμη μια φορά η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο! Γιατί υποτροπίασε για δεύτερη φορά! Ο Γιώργος όμως δεν παραδίδει τα όπλα. Είναι έτοιμος να υποβληθεί σε μια ακόμη μεταμόσχευση μυελού των οστών. Έχει καταπονηθεί παρά πολύ από τις θεραπείες του και στο σώμα και στην ψυχή ! Η δίψα του όμως για ζωή είναι μεγαλύτερη από οποιονδήποτε πόνο ! Η οικογένεια του Γιώργου προσπαθεί να του προσφέρει την καλύτερη θεραπεία. Προς το παρόν ο Γιώργος πρέπει να συνεχίσει τις θεραπείες του, μεταβαίνοντας πολύ συχνά ( μέρα παρά μέρα) από την Νάουσα στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, για να προετοιμαστεί για μια ακόμη μεταμόσχευση . Τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα! Δυστυχώς οι γονείς του Γιώργου αυτή τη στιγμή είναι άνεργοι και αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα αδυνατώντας να στηρίξουν τόσο τον Γιώργο όσο και τα 4 μικρότερα αδερφάκια του».

Δείτε εδώ πως μπορείτε να βοηθήσετε τον 16χρονο Γιώργο

Όλη η επικαιρότητα