Αθλητισμός

Έλεγχος Πόθεν Έσχες σε όλα τα μέλη ΔΣ των αθλητικών ομοσπονδιών

Ακούστε το άρθρο

Δραστικά μέτρα για την πάταξη της κακοδιαχείρισης και κατάχρησης εξουσίας στις αθλητικές ομοσπονδίες, θα πάρει η πολιτεία για να ξεκαθαρίσει το τοπίο

Ντόμινο εξελίξεων φέρνουν οι αποκαλύψεις για τα έργα και ημέρες του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Με εντολή πρωθυπουργού η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους για να εντοπιστούν όλοι όσοι έχουν εκμεταλλευτεί με οποιοδήποτε τρόπο τη θέση εξουσίας που κατέχουν στις ομοσπονδίες.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, με επιστολή του στην πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Άννα Ζαΐρη, ζήτησε την διενέργεια ελέγχου περί της υποχρέωσης υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης – Πόθεν Έσχες των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΙΟ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο έλεγχος θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες ομοσπονδίες καθώς αποτελεί βούληση του πρωθυπουργού να εξυγιανθεί ο χώρος του αθλητισμού.

Θυμίζουμε ότι ήδη υπάρχει εισήγηση των οικονομικών υπηρεσιών της ΓΓΑ για την ομοσπονδία της ΕΚΟΦΝΣ που έχει χαρακτηρίσει ανεπαρκείς τις εξηγήσεις για την οικονομική διαχείριση.

sportsfeed.gr

Όλη η επικαιρότητα