Ελλάδα

Έλλη Διβάνη: Πέθανε από ανακοπή καρδιάς

Ακούστε το άρθρο

Το κορίτσι, ο θάνατος του οποίου συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, έπεσε για ύπνο τη βραδιά των γενεθλίων της και δεν ξύπνησε ποτέ.

Την 33χρονη Έλλη Διβάνη, κόρη του αείμνηστου Ερρίκου Διβάνη  εκ των συνεχιστών της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ», βρήκε η ίδια η μητέρα της Σοφία η οποία αδυνατούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος της 33χρονης οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Η κηδεία της έγινε το πρωί της Τρίτης στον  Μητροπολιτικό Ιερό  Ναό  Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Ποια ήταν η Έλλη Διβάνη

Η Έλλη Διβάνη ήταν η κόρη του Ερρίκου Διβάνη οποίος έφυγε από τη ζωή την άνοιξη του 2018. Μαζί με τα αδέρφια του ήταν ο συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία (Καλαμπάκα-Λάρισα).

Τρία χρόνια πριν, τον Απρίλιο του 2018, έφυγε από τη ζωή στα 63 του χρόνια, ο πατέρας της Έλλης, Ερρίκος Διβάνης που ήταν μαζί με τα αδέρφια του ο συνεχιστής της πασίγνωστης οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία. Μετά το θάνατό του, η Έλλη ανέλαβε τη διαχείριση.

Ο νονός της Έλλης Γιώργος Χατζηστεργίου έγραψε ένα αντίο που ραγίζει καρδιές:

«Για την Ελλη Διβάνη- βαφτισιμιά μου, και κόρη του παιδικού μου φίλου Ερρίκου Διβάνη, δεινού αρχιτέκτονα που ασχολήθηκε επαγγελματικά με την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση, και της Σοφίας (οι οικογένειές μας γνωρίζονται πάνω από 100 χρόνια), δικών μου ανθρώπων που τους πάντρεψα».

«Δεν μου αρέσει, δεν θέλω να γράφω για τρέχοντα στενά προσωπικά ζητήματα, μα η απώλεια ενός νέου κοριτσιού- λίγα χρόνια μετά την απώλεια του πατέρα της-, με ξεπερνά».

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα