NightLife

Έξοδος: Που θα διασκεδάσετε απόψε στην Ηλεία

Ακούστε το άρθρο

Alla D’ Allon στο White Island!
Alla DAllon: Η κορυφαία ελληνική βραδιά, επιστρέφει  απόψε το βράδυ στο White Island Summer Club, στην Κουρούτα. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες παίζουν δυνατά, σε ένα πάρτι με πολλές εκπλήξεις… μέχρι το ξημέρωμα!

Ο Βασίλης Δήμας στο JOJO!

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με την μεγάλη επιτυχία του «Ραγίζει η καρδιά μου». Αυτή ήταν η «αρχή» για τον Βασίλη Δήμα, ο οποίος συνεχίζει το μουσικό ταξίδι του, έχοντας στις αποσκευές του μόνο επιτυχίες. Απόψε θα βρίσκεται με την ορχήστρα του στο JOJO Beach Bar, στην παραλία της Κουρούτας, για ένα μοναδικό live!

Η Anastasia Giousef στο Thalassa!

Σε μια καυτή βραδιά, μας προσκαλεί απόψε το Thalassa Beach Bar. Η μοναδική Anastasia Giousef, επιστρέφει στην παραλία της Κουρούτας με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, για ένα show που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Στα decks οι deejays, Paulos Peskelidis και Giannis Fournomitis!

Βράδια καλοκαιριού στο Libro!

Το ξύλινο εξωτερικό μπαρ του Libro, είναι ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης του Πύργου. Γιατί; Γιατί φωτίζει τα βράδια μας και τις στιγμές μας. Κοκτέιλ με ξεχωριστά χρώματα κι αρώματα, δροσερά ποτά, ζεστοί άνθρωποι και οι πιο όμορφες μουσικές επιλογές!

Sherlock Sky Bar: Ο απόλυτος προορισμός!

Αναζητείς την πιο όμορφη θέα στην πόλη του Πύργου; Τότε ο προορισμός είναι ένας… το sky bar του Sherlock! Στον υπέροχα ανακαινισμένο χώρο του θα περάσεις τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές! Ο ήχος από το σιντριβάνι, το γυάλινο μπαλκόνι, οι χαλαροί lounge ρυθμοί, τα εκλεκτά κρύα πιάτα… μερικά μόνο από τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει… εσύ ακόμη να το επισκεφτείς;!

Ποιότητα και κομψότητα στο Δε Monk!

Με την πρώτη ματιά, το Δε Monk, στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου σε κερδίζει χάρη στην ξεχωριστή μίνιμαλ διακόσμηση του. Με την πρώτη γουλιά, κολλάς μαζί του. Ξεκινάς τη μέρα σου με καφέ και ροφήματα που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, ενώ όσο περνά η ώρα το μαγαζί γεμίζει με κόσμο που θέλει να απολαύσει, το κρασί, το ποτό ή το κοκτέιλ του, στη χαλαρή και lounge ατμόσφαιρα που σου επιτρέπει να χαλαρώσεις και να περάσεις στιγμές ξεγνοιασιάς με την παρέα σου.

Keep Calm & Drink Cocktails στο My Friends!

Κάθε Παρασκευή, στο My Friends, στη Γαστούνη, το κοκτέιλ έχει την τιμητική του. Ο νέος καλοκαιρινός κατάλογος, είναι γεμάτος ξεχωριστές γευστικές επιλογές, πολύχρωμα ροφήματα και ευφάνταστα σερβιρίσματα. Όλα αυτά υπό τον ήχο των μουσικών επιλογών του Dj Paul!

Tropical Summer στην Παράγκα!

Ο νο1 προορισμός του καλοκαιριού, στον πεζόδρομο της Κουρούτας μας προσκαλεί κάθε Παρασκευή στο πιο «πολύχρωμο» κοκτέιλ πάρτι. Η Παράγκα, με την εξωτική της διακόσμηση και τα ευφάνταστα και γευστικά κοκτέιλ, μας καλεί να ζήσουμε μοναδικές στιγμές πλάι στο κύμα, χορεύοντας σε chillhouse και newlounge ρυθμούς και πίνοντας μοναδικά ροφήματα από έναν πλούσιο κατάλογο γεμάτο ξεχωριστές επιλογές.

Όλη η επικαιρότητα