NightLife

Έξοδος: Προτάσεις διασκέδασης στην Ηλεία (28/09)

Ακούστε το άρθρο

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

FACE2FACE στο Mercado!

Face 2 Face…To party που αγαπήθηκε όσο λίγα τη σεζόν που μας πέρασε επιστρέφει απόψε στη βάση του. Στο Mercado Bar, στον Πύργο. Οι καλύτερες μουσικές επιλογές σε ελληνικές και ξένες επιτυχίες παίζουν ως το ξημέρωμα από τους μετρ του είδους, deejays Paulos Peskelidis και Nikos Panagoulias!

Ola Poppa στο Factory Espresso Bar!

Ola Poppa: Το άκρως επιτυχημένο trash party που αγαπήσαμε, επιστρέφει για 4η συνεχόμενη σεζόν, με την πιο ανανεωμένη διάθεση. Το ραντεβού με τη διασκέδαση δίνεται  απόψε, στο Factory Espresso Bar, στην Γαστούνη. Hip hop, EDM, RnB, έντεχνο, λαϊκό, πανηγύρι, γαβ γαβ, καψούρα, disco, 90s… σε αυτό το party, όλα παίζουν!

This Party is Toxic… στο Sinner!

To Sinner Café Bar, στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας, μας προσκαλεί απόψε σε ένα ολοκαίνουργιο και πολύ ξεχωριστό party, που έρχεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης (και όχι μόνο…). Toxic το όνομά του και θυμήσου το, γιατί… αναμένεται να αγαπηθεί και να καθιερωθεί, όπως και όλα τα υπόλοιπα αγαπημένα party του Sinner. Στα decks ο Dj Vassilis Naoumis!

Birthday Party στην Παλαιά Αγορά!

Η Παλαιά Αγορά, κλείνει φέτος 11 χρόνια στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης του Πύργου, και το γιορτάζει όπως πρέπει. Με ένα μεγάλο party, με δυνατούς ρυθμούς και πολλές εκπλήξεις. Special Guest: Obsession from VOODOO Athens. Guest Dj & Sexy Dancer: Konstantina Saini… και 11 φιάλες Crystal Serkova Pure δώρο για τους θαμώνες του μαγαζιού!

Get Mad… στο Deko!

Παρασκευή βράδυ στο Deko Café Bar, στην Αμαλιάδα… and we get mad! Ένα party που δεν χάνεις… Οι μεγαλύτερες επιτυχίες παίζουν δυνατά, από τα πιο ηχηρά ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης (και όχι μόνο). Πίσω από τα decks, Dj John Bousoutis και Dj Mike!

«Rock & Roll Night» στο Ρετρό!

Ακόμη μια Rock and Roll Παρασκευή μας περιμένει απόψε στο Ρετρό Καφέ, στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Γκάζια και δυνατοί ρυθμοί, στο αγαπημένο στέκι της πόλης, που φιλοξενεί κάθε εβδομάδα ξεχωριστές θεματικές βραδιές όπως η αποψινή, αλλά και βραδιές με jazz και έντεχνες μουσικές πινελιές!

Keep Calm & Drink Cocktails στο My Friends!

Για ακόμη μια Παρασκευή, το My Friends Café & Cocktail Bar, στη Γαστούνη, μας προσκαλεί στο κορυφαίο cocktail party του νομού. Keep Calm & Drink Cocktails… σε μια βραδιά γεμάτη χρώματα, αρώματα και γευστικές εκπλήξεις. O πλούσιος καλοκαιρινός κατάλογος γεμάτος εκλεκτές επιλογές, μας περιμένει και απόψε να τον εξερευνήσουμε, λίγο πριν αντικατασταθεί από τον νέο χειμερινό ανανεωμένο κατάλογο που αναμένεται πολύ ξεχωριστός και φέτος!

Sherlock Sky Bar: Ο
απόλυτος προορισμός!

Αναζητείς την πιο όμορφη θέα στην πόλη του Πύργου; Τότε ο προορισμός είναι ένας… το sky bar του Sherlock! Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στον υπέροχα διακοσμημένο χώρο του του θα περάσεις τις πιο όμορφες στιγμές! Ο ήχος από το σιντριβάνι, το γυάλινο μπαλκόνι, οι χαλαροί lounge ρυθμοί, τα εκλεκτά κρύα πιάτα.. μερικά μόνο από τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει!

Όλη η επικαιρότητα