Περίεργα

Έπεσε «viagra» στο νερό του χωριού- Δε φαντάζεστε τι συνέβη (Εικόνες)

Ακούστε το άρθρο

‘Ενα απίστευτο περιστατικό που μόνο σε κωμωδία θα μπορούσε να λάβει χώρα, συνέβη σε ένα μικρό χωριού του Καζακστάν: Χημικές ουσίες που μάλλον είχαν σύνθεση παρόμοιες με εκείνες του φαρμάκου βιάγκρα επεσαν στο σύστημα υδροδότησης.

Το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται, οι σεξουαλικές ορμές των κατοίκων ανέβηκαν κατακόρυφα και πολλοί δεν μπορούσαν να τις συγκρατήσουν ενώ αρκετοί περιέγραφαν και μια μεγάλη νύστα ως επιπρόσθετο σύμπτωμα.

Πολλοί ασθενείς που είχαν πιει το μολυσμένο νερό μεταφέρθηκαν στο κοντινό νοσοκομείο του χωριού σε άσχημη κατάσταση για να λάβουν ιατρική φροντίδα και θεραπεία. «Ακόμα και το ιατρικό προσωπικό δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του» δηλώνει η σύζυγος ενός εκ των πασχόντων στον ξένο τύπο. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται κάτι τέτοιο τονίζουν οι παλαιότεροι κάτοικοι του χωριού.

Οι άντρες υπεβλήθησαν σε πολλές εξειδικευμένες εξετάσεις όμως η ακριβής αιτία της ξαφνικής και έντονης αδιαθεσίας τους δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί. Οι επιστήμονες πιστεύουν πως η διαρροή πρέπει να έγινε από ένα ορυχείο κοντινό στο χωριό Kazakh που διαχειρίζεται ο στρατός και έχει κατασκευαστεί την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης…

Όλη η επικαιρότητα