Εκπαίδευση Ηλεία

Έπιασε δουλειά ο Νίκος Κλάδης, νέος διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

«Να προετοιμάσουμε σωστά την ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς»

Με μεγάλη όρεξη και με στόχο να προετοιμάσει την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, μέσα σε δύσκολες υγειονομικά συνθήκες λόγω του κορωνοϊού, ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Νίκος Κλάδης.

Όπως τόνισε ο κ. Κλάδης, η θητεία του είναι έως τις 31/8/21 όπως αυτό προβλέπει ο νόμος.

«Είναι μία προσωρινή τοποθέτηση, μέχρι ωσότου γίνει η νέα κρίση των διευθυντών εκπαίδευσης, με ένα νέο νόμο που θα φέρει το Υπουργείο Παιδείας προς ψήφιση» τόνισε ο νέος διευθυντής που στάθηκε στην ανάγκη για μια καλή συνεργασία.

«Οι στόχοι που έχω θέσει, είναι να έχουμε μία ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς, με ασφάλεια και με ετοιμότητα για όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και αυτά στο πλαίσιο της συνεργασίας μας και με τους κατά τόπους δήμους, γιατί και αυτοί έχουνε ένα μεγάλο μερίδιο στην σωστή προετοιμασία και συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και με τους προϊσταμένους των νηπιαγωγείων. Και φυσικά θέλω μια πολύ καλή συνεργασία με τους συνεργάτες μου εδώ στη διεύθυνση, όπου θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να είναι η καλύτερη δυνατή η έναρξη της σχολικής χρονιάς».

Ο κ. Κλάδης αναφέρθηκε και στην πρόσληψη των αναπληρωτών στην Α’ θμια.

«Η προετοιμασία για την πρόσληψη των αναπληρωτών έχει γίνει από την προϊσταμένη των εκπαιδευτικών θεμάτων και πρώην αναπληρώτρια διευθύντρια κ. Ασημακοπούλου και από τις αρμόδιες υπηρεσίες, δηλαδή το συλλογικό όργανο που συνεδρίασε, οπότε όλα αυτά έχουν προετοιμαστεί και αναμένεται η πρόσληψη και η τοποθέτηση των αναπληρωτών. Τα υπόλοιπα θέματα θα τα δούμε εν ευθέτω χρόνο».

Όλη η επικαιρότητα