Ηλεία

Έργα που αναβαθμίζουν την πόλη του Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Τι τονίζει ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας για έργα που ολοκληρώνονται ή ξεκινούν σύντομα

Στα έργα που υλοποιούνται εντός της πόλης του Πύργου και βαίνουν προς ολοκλήρωση αυτό το διάστημα αλλά και σε αυτά που πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα η υλοποίηση τους αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, Γιάννης Αργυρόπουλος. Έργα σημαντικά που –όπως τόνισε ο κ. Αργυρόπουλος- αναμένεται να αναβαθμίσουν αισθητικά αλλά και λειτουργικά την εικόνα της πόλης σε κεντρικά της σημεία.

Αναφερόμενος σε έργα που ολοκληρώνονται μέσα στις επόμενες ημέρες ο κ. Αργυρόπουλος ανέφερε ότι «Στην πόλη του Πύργου έχει ξεκινήσει και συνεχίζει να υλοποιείται ένα φάσμα αναπλάσεων σε κεντρικά σημεία. Σε λίγες μέρες ολοκληρώνονται οι εργασίες στην πλατεία Ανδριάρα η οποία πραγματικά θα γίνει πανέμορφη και θα αποτελεί πόλο έλξης για τους συνδημότες μας.
Επίσης μέσα στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται και το έργο ανάπλασης στην οδό Λάμπρου Κατσώνη και τις άλλες περιμετρικές οδούς στη συγκεκριμένη περιοχή.

Και αυτό το οικοδομικό τετράγωνο αλλάζει όψη, γίνεται πάρα πολύ όμορφο και αναβαθμίζεται αισθητικά, γίνεται ελκυστικό και πιο λειτουργικό αφού πολλοί δρόμοι γίνονται ήπιας κυκλοφορίας, έχουν διαμορφωθεί τα πεζοδρόμια που συνθέτουν μία όμορφη αισθητικά εικόνα».

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα «Πατρίς» που κυκλοφορεί… 

Όλη η επικαιρότητα