Ελλάδα

«Έφυγε» ξαφνικά ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης

Ακούστε το άρθρο

«Έφυγε» ξαφνικά το μεσημέρι της Δευτέρας ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης.

Το μεσημέρι της Δευτέρας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Βασίλης Μπουζιώτης και την είδηση έκανε γνωστή η συνάδελφος του, Έλενα Ακρίτα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι, η Έλενα Ακρίτα σημείωσε χαρακτηριστικά πως “ο Βασίλης Μπουζιώτης δεν μένει πια εδώ. Πήγε να συναντήσει την μανούλα του και την όμορφη Έφη του”.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα:

“O Βασίλης Μπουζιώτης δεν μένει πια εδώ. Πήγε να συναντήσει την μανούλα του και την όμορφη Έφη του. Φεύγει και παίρνει μαζί του τις αναμνήσεις μας, τα νιάτα μας, τα ξενύχτια, τα καυγαδάκια και τις σφιχτές αγκαλιές, τα αποκλειστικά του, τη λατρεία του για το θέατρο και τους ανθρώπους του. Έφυγε νέος, έφυγε θαρραλέος, έφυγε όπως έζησε με το κεφάλι ψηλά. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος κι ένας παθιασμένος δημοσιογράφος.

Αφήνει πίσω τον αγαπημένο ανεψιό, αφήνει πίσω κι εμάς τους φίλους και συναδέλφους του που τόσο τον αγαπήσαμε. Δεν θα σε ξεχάσουμε Βασίλη, αλήθεια στο λέω. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξεχάσουμε. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα έχουμε πάντα μέσα μας τον ήχο της φωνής σου στο τηλέφωνο, εκείνο το τόσο δικό σου το “έλα βρε” που ήταν ο κλασικός χαιρετισμός σου. Αντίο Βασίλη, τιμή μου που σε γνώρισα!”

Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος

Ο Βασίλης Μπουζιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και κινηματογράφο. Εργάστηκε στην «Επικαιρότητα», στο «Ε» της «Ελευθεροτυπίας», στα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες δούλεψε στο «Έθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής. Τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στη «Real News» ενώ διατηρούσε και την «Απαγορευμένη Ατζέντα» στο enikos.gr.

Όλη η επικαιρότητα