Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Αγώνας δρόµου… για Ηλ. Κουλούρη και Αγ. Μπαρδούση!

Ακούστε το άρθρο

Το δεκαπενθήμερο χωρίς παιχνίδι το οποίο μεσολαβεί, μιας και την Κυριακή ο Αίας έχει το ρεπό του, θα δώσει περισσότερο χρόνο, ώστε οι ιθύνοντες μαζί με τους ποδοσφαιριστές, να αναζητήσουν τα αίτια και να διορθώσουν τα λάθη, που τους κράτησαν μακριά από τη νίκη, στα τρία εντός έδρας ματς.

Παράλληλα θα υπάρχει χρόνος, ώστε οι, Ηλίας Κουλούρης και Άγγελος Μπαρδούσης, που αποχώρησαν τραυματίες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΒ, να αποθεραπευτούν, και να είναι διαθέσιμοι για το επόμενο εντός έδρας ντέρμπι με τον φιλόδοξο Ναυπακτιακό Αστέρα. Δυο νέοι σίγουρα «πονοκέφαλοι» για τον Θοδωρή Ανδριόπουλο και το τιμ.

Ο πρώτος αποχώρησε με ένα αιμάτωμα στη γάμπα, ενώ ο δεύτερος με θλάση. Και οι δυο ήδη ακολουθούν θεραπεία, και οι επόμενες μέρες, θα δείξουν αν τελικά θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο κρίσιμο ματς απέναντι στον πρωτοπόρο Ναυπακτιακό. Επιστροφή Καλογερόπουλου ύστερα από απόφαση Δ.Σ.! Το βράδυ της Τρίτης, συνεδρίασε και το Δ.Σ. του συλλόγου, το οποίο ασχολήθηκε με όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.

Ανάμεσα τους φυσικά και το θέμα του Φώτη Καλογερόπουλου, με τον Πρόεδρο Γιώργο Μπίρμπα να έχει θετική πρόθεση να επιστρέψει ο παίκτης, για τον οποίο η διοίκηση άλλωστε δεν είχε πάρει καμία θέση προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Έτσι ο παίκτης χθες επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά και από τηλεφώνημα του προέδρου κ. Γιώργου Μπίρμπα και φυσικά και την θετική εισήγηση του τεχνικού της ομάδας Θ. Ανδριόπουλου για επιστροφή του παίκτη και πάλι στις εκδηλώσεις του Αίαντα. Καθώς όπως τονίστηκε στο Δ.Σ., σε αυτή την κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος, είναι αναγκαίος για τους «ερυθρόλευκους».

Όλη η επικαιρότητα