Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Ανανέωσε ο ∆ούλος, «γλυκοκοιτάζει» Μούτσο

Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Δούλος, ένα από τα βασικά στελέχη της περσινής αήττητης πορείας, του Αίαντα Γαστούνης, θα ηγηθεί στη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων» της Γαστούνης και στη Γ΄ Εθνική.

Ήταν μια ανανέωση, η οποία παρά τα όσα ειπώθηκαν εκατέρωθεν για τυπική υπόθεση, παρά το ομολογουμένως καλό κλίμα που υπήρχε όλο αυτό το διάστημα, δεν ήταν καθόλου απλή υπόθεση. Η διοίκηση του Αίαντα, με αστραπιαίες κινήσεις, κατάφερε να αποσπάσει το “ναι” του Νίκου Δούλου. Δεν πρόκειται βέβαια για μια απλή ανανέωση, αλλά για μια νέα “μεταγραφή”, η οποία και αναμένεται να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή, καθώς τον παίκτη ήθελαν πολλές ομάδες, με πρώτο τον Αστέρα Αμαλιάδας, την Αχαϊκή κ. λ. π. «Η θέληση των ανθρώπων και ο τρόπος τους, με έκανε να μην μπορέσω να αρνηθώ, τόνισε σε δήλωσή του ο Αμαλιαδίτης μέσος».

Από σήμερα πάντως, στην τελική ευθεία μπαίνουν όλα τα θέματα που απασχολούν τον πρωταθλητή Ηλείας Αίαντα Γαστούνης. Και βέβαια αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με τις υπόλοιπες μεταγραφές που θα γίνουν, ενώ θα ξεκαθαρίσει αν αποχωρήσει κάποιος άλλος από τους λεγόμενους βασικούς παίκτες της ομάδας.

Να θυμίσουμε ότι ο Αίας έως τώρα έχει αποκτήσει τους: Κουλούρη, Βατσή, Αντωνόπουλο, Βασιλικόπουλο, και τον έμπειρο Άγγελο Μπαρδούση. Χωρίς φυσικά να έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του, έχοντας στο στόχαστρό του, τον ικανότατο γκολτζή του Ξενοφώντα Κρεστένων και παλιότερα του Α.Ο. Μακρισίων, Άγγελο Μούτσο, έτσι ώστε να δυναμώσει κι άλλο επιθετικά.

Όλη η επικαιρότητα