Categories: Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης – Διαβολίτσι σήμερα στις 4:30 μ.μ.: Με νίκη ξαναπιάνει κορυφή

Share

Έχοντας αφήσει πίσω του την εντός έδρας από τον Εθνικό Σκουλικάδου, και την ισοπαλία στη Ζάκυνθο με το Τσιλιβή, ο Αίας Γαστούνης μάχεται σήμερα το απόγευμα στην έδρα του με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, σε εξ αναβολής ματς της 3ησ αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. στοχεύοντας να επιστρέψει στις νίκες και στις θετικές εμφανίσεις.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 4:30 μ.μ., με την ομάδα της Γαστούνης να εμφανίζεται αποφασισμένη για μια ακόμα εντός έδρας επιτυχία, που θα την φέρει μόνη πρώτη στην κορυφή του 9ου ομίλου της Εθνικής. Το ματς ασφαλώς και κρύβει παγίδες κόντρα στο Διαβολίτσι. που όπως έδειξε στη Ζάκυνθο απέναντι στο Τσιλιβή, δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα, έχοντας στην σύνθεσή του έμπειρους παίκτες, όπως οι Τσάτσος και Τσουλάκος.

Στα θετικά για τους «κόκκινους» της Γαστούνης το ότι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ όλα δείχνουν πως ο Θοδωρής Ανδριόπουλος θα έχει ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Στο άλλο ματς της ημέρας, στις 3 μ.μ., ο Εθνικός Σκουλικάδου θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Το σημερινό πρόγραμμα Εθνικός ΣκουλικάδουΔιαγόρας Βραχνεΐκων (15:00- Διαιτητής: Ρηγόπουλος (Ηλείας), Βοηθοί: Λιάπης, Καραμέρος Αίας Γαστούνης- Διαβολίτσι (16:30- Διαιτητής: Φωκάς (Αχαΐας), Βοηθοί: Σωτηρόπουλος, Καρράς.