Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης – Εθνικός Σκουλικάδου 2-3: Έχυσε την καρδάρα…

Ακούστε το άρθρο

Την ευκαιρία να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του 9ου ομίλου της Γ΄ εθνικής, έχασε χθες  το μεσημέρι(το ματς άρχισε για συγκοινωνιακούς λόγους στις 2 μ. μ.), ο έως χθες πρωτοπόρος Αίας Γαστούνης, χάνοντας στην έδρα του με σκορ 3 – 2  από  τον Εθνικό Σκουλικάδου του Μακεδόνα  τεχνικού Δημήτρη Νόλη! 

Ο Αίας  έχασε ένα δικό του ματς, και το έχασε στο α΄ ημίχρονο όταν οι φιλοξενούμενοι  τον ξάφνιασαν,  και προηγήθηκαν  με 3 – 0! Αντίθετα στην επανάληψη  που ανέβηκε, δεν είχε την τύχη με το μέρος του, ενώ «φωνάζει»…  και για τη διαιτησία του Αχαιού Πετρόπουλου,  για ένα  πέναλτι και ένα ακυρωθέν γκολ, και τα δυο με τον Γ. Γεωργιόπουλο!

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

Μόλις στο 3΄στην πρώτη καλή στιγμή του Σκουλικάδου, ο Δαδάκος  βρήκε ωραία  τον  Ηλείο Αλέξη Νικολακόπουλο , και αυτός «κεραυνοβόλησε» για το 0 – 1! Μάλιστα στο 10΄οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0 – 2. Όταν άπαντες σταμάτησαν  νομίζοντας  ότι έδωσε φάουλ που ήταν υπέρ  του Αίαντα! Ο Μεταξάς που πήρε τη μπάλα στη συνέχεια έχασε μοναδική ευκαιρία για  να σκοράρει!  Στο 17΄ειχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τον Αίαντα, όμως το δυνατό σουτ του Κουλούρη, έφυγε σύριζα άουτ! Στο 19΄ο Κάρδαρης μπήκε ωραία από δεξιά, όμως σούταρε πάνω στον γκολκίπερ Παπαδόπουλο, χάνοντας μοναδική ευκαιρία!  Τελικά  το γκολ ήρθε στο 23΄από το Σκουλικάδο και πάλι, όταν ο Αλέξης Νικολακόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα κόντραρε στον Παρασκευόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα(0-2). Ο  Αίας πλησίασε το  γκολ στο 30΄, όμως η κοντινή κεφαλιά του προωθημένου Παπαχριστόπουλου , κατέληξε στην αγκαλιά του Ζακυνθινού γκολκίπερ! Για να γίνει στο 34  το 0 – 3, όταν μπερδεύτηκαν στην περιοχή τους Βατσής και Παρασκευόπουλος, ο Μεταξάς  έγινε κάτοχος της μπάλας  και σκόραρε!  Ο  Αίας  μπήκε  δυνατά στο ματς και έτσι στο 50΄ ο Γ. Σταθάτος με βολέ μείωσε σε 1 – 3, δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του!  Στο 65΄ο Γεωργιόπουλος που είχε περάσει αλλαγή, φάνηκε να ανατρέπεται, όμως ο Αχαιός Διαιτητής, είπε παίζεται! Στο 67΄ ωραίο φάουλ του Βλαχόπουλου, ο Δούλος έπιασε την κεφαλιά, που έφυγε σύριζα άουτ! Στο 75΄ νέο φάουλ Βλαχόπουλου η μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή ο αμαρκάριστος Γεωργιόπουλος  έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Αχαιός διαιτητής με την υπόδειξη του βοηθού του ακύρωσε το γκολ, κάτω  από έντονα παράπονα και διαμαρτυρίες!  Τελικά το 2- 3 έγινε στο 83΄με νέα κεφαλιά του Γεωργιόπουλου  σε  σέντρα του  Τσακοπιάκου, και έκτοτε ο Αίας  έκλεισε… στα καρέ του το Σκουλικάδο!  Έτσι στο 87΄ τρομερό σουτ του Κάρδαρη, έδιωξε  εντυπωσιακά στο απέναντι «Γ» της εστίας του ο Παπαδόπουλος!  Ενώ η τελευταία καλή στιγμή του ματς ανήκει και πάλι στον Αίαντα και στον Κάρδαρη, όταν στο 94΄, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή, σουτάροντας ψηλά άουτ, μένοντας το 2 – 3!

ΑΙΑΣ( Θ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ):  Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Παπαχριστόπουλος(61΄Δούλος), Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Καλογερόπουλος(40΄Βλαχόπουλος), Κουλούρης, Γκρίλλας(61΄Γεωργιόπουλος), Κάρδαρης.

ΕΘΝΙΚΟΣ  ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ(Δ. ΝΟΛΗΣ): Παπαδόπουλος, Γιακουμέλος(75΄ Σταμούλης), Προκόπης, Μουσάι(61΄Μαλισωβας), Περιστέρης(75΄Κάρδαρης), Δαδάκος(61΄Σπίνος), Βαρδάκας, Κυριαζόπουλος, Μεταξάς(85΄Κλάδης), Νικολακόπουλος, Λαμπρόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα