Categories: Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης – Θύελλα Πατρών 4-3: Νίκη παραµονής…

Share

*Ευκολότερα από το τελικό σκορ επικράτησαν οι «ερυθρόλευκοι» και βρίσκονται πλέον αγκαλιά με την παραμονή στην κατηγορία!

Σπουδαία νίκη με σκορ 4 – 3, πήρε χθες το απόγευμα στην έδρα του Αίας Γαστούνης, επικρατώντας της σκληροτράχηλης Θύελλας Πατρών, που με την εικόνα που παρουσίασε στο ματς, σίγουρα αδικείται από την βαθμολογική της θέση!

Όσο για τον Αίαντα , ήταν καλός έως το 60΄, όπου και προηγήθηκε με σκορ 4 – 1, όμως από τη μια η κούραση, και από την άλλη το άγχος, έκανε στο φινάλε τα εύκολα δύσκολα, αλλά ευτυχώς δεν το «πλήρωσε» !

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

Μόλις στο 1′, σουτ του Κουτσαντώνη ελάχιστα άουτ. Ενώ στο 6′, «εκλεψε» ο Βλαχόπουλος, γύρισε συρτά στον Κουλούρη ο οποίος πλάσαρε στα δίχτυα, για το 1 – 0!

Στο 13′, λάθος της άμυνας του Αίαντα, ο Κουτσαντώνης γύρισε στον Παναγόπουλο, ο Αντωνόπουλος έπεσε στα πόδια του και τον πρόλαβε.

Στο 14′, σέντρα του Ν. Κωνστσντινίδη, πλασέ του Σκούμη, σε κόρνερ ο Αντωνόπουλος.

Ενώ στο 19′: Σέντρα του Βασιλικόπουλου, κεφαλιά του Κουλούρη, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Και στο 23′, σουτ του Ηλ. Παναγόπουλου στη συμβολή των δοκών!

Στο 30′, νέα σέντρα του Παρασκευόπουλος, με κεφαλιά ο Κ. Βλαχόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, και 2 – 0! Όμως στο 38′, σε σύγχυση στην περιοχή, με κοντινό πλασέ ο Βέρρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 1! Στο 42′, σουτ του Κουτσαντώνη από το υψος της περιοχής, πάνω στο σώμα του Βατσή ο οποίος έπεσε στο έδαφος. Και στο 45′, σε ανατροπή του Βασιλικόπουλου σε ασίστ του Κουλούρη , πέναλτι.

Το εκτέλεσε ο Κουλούρης στα δίχτυα, για το 3 – 1! Στην επανάληψη και στο 58΄, από ασίστ του Γεωργιόπουλου, με δεξί πλασέ μέσα από την περιοχή ο Βασιλικόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, και 4 – 1!

Όμως το ματς δεν είχε τελειώσει όπως νόμισαν στον Αίαντα! Καθώς στο 67′, σε ανατροπή του Ντίνου από τον Σταθάτο, ο Αγουρίδης από τα «έντεκα βήματα» έγραψε το 4 – 2! Στο 75′, πλασέ του Ντίνου από καλή θέση τη βρήκε αμυντικός τη μπάλα κι έφυγε κόρνερ. Και στο
83′, σε νέα ανατροπή, αυτή τη φορά του Βέρρα από τον Βατσή, ο Αγουρίδης και πάλι από τα «έντεκα βήματα» διαμόρφωσε το τελικό 4 – 3!

ΑΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Δούλος, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Βλαχόπουλος (λ. τρ. 46′ Γεωργιόπουλος), Κουλούρης (78′ Χριστοφοράτος), Γκρίλλας, Κάρδαρης (63′ Βράπι).

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Κοντογιώργης, Ν. Κωνσταντινίδης, Σμπόρας, Μανθόπουλος (78′ Κ. Κωνσταντινίδης), Κατριβέσης, Αγουρίδης, Σκούμης, Παναγόπουλος, Βέρρας, Κουτσαντώνης, Ντίνος (75′ Σκόνδρας).

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Σε εξ’ αναβολής ματς της 11ης αγωνιστικής

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ Π. 4 – 3

Η Βαθμολογία (σε 11 αγώνες)

Ζάκυνθος 22 17-9
Παναιγιάλειος 21 12-7
Διαγόρας Βραχνεΐκων 19 15-10
ΠΑΟ Βάρδας 17 9-8
Ναύπακτος 16 14-6
Αίας Γαστούνης 16 17-12
Διαβολίτσι 16 12–12
Εθνικός Σκουλικάδου 14 10-11
——————————————–
Αχαϊκή 13 6-8
Πάμισος Μεσσήνης 12 7-8
Παλληξουριακός 7 5-11
Θύελλα Πατρών 5 8–16
Τσιλιβί 2 4-17

* Ρεπό δεν έχουν κάνει ακόμα: ΠΑΟ Βάρδας, Παναιγιάλειος

* Υποβιβάζονται οι πέντε τελευταίοι του Ομίλου

* Ο πρώτος του Ομίλου παίζει αγώνες μπαράζ ανόδου σε ομίλους μαζί με τους υπόλοιπους εννιά πρώτους των φετινών 10 Ομίλων:

Η 12η αγωνιστική (Σάββατο 19 Ιουνίου στις 5 μ. μ.)

Παλληξουριακός – Αίας Γαστούνης
Διαγόρας – Παναιγιάλειος
Αχαϊκή – Διαβολίτσι
Τσιλιβί – Ναυπακτιακός
Πάμισος – Ζάκυνθος
Εθνικός Σκουλικάδου – Θύελλα
Ρεπό: ΠΑΟ Βάρδας