Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: «Κατασκόπευσε» Διαβολίτσι και Ζάκυνθο!

Ακούστε το άρθρο

Η αναβολή του παιχνιδιού με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και η αγωνιστική απραξία της περασμένης Κυριακής έδωσε την δυνατότητα στον τεχνικό του Αίαντα Γαστούνης Θοδωρή Ανδριόπουλο και τον Λάμπη Κάρδαρη να βρεθούν στο Διαβολίτσι και το γήπεδο «Καπετάν Βασίλης» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με αντίπαλο την Ζάκυνθο που ολοκληρώθηκε με σκορ 0-2.

Ο ΑΟΔ είναι ο επόμενος αντίπαλος των ερυθρόλευκων σε ματς που θα διεξαχθεί στην Γαστούνη ενώ την μεθεπόμενη αγωνιστική, οι Πρωταθλητές Ηλείας θα μεταβούν στο νησί του Ιονίου για να αντιμετωπίσουν την Ζακυνθινή ομάδα. Και αν για τους δεύτερους, μια εικόνα υπάρχει λόγω του φιλικού που δόθηκε την περίοδο της προετοιμασίας, το Διαβολίτσι είναι μια εντελώς άγνωστη ομάδα για τον Αίαντα και αυτή ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή του συλλόγου να πάρει μια γεύση για το τι πρέπει να περιμένει από τους Μεσσήνιους.

Το συγκρότημα του Αλ. Μαντζούνη δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα καθώς μετρά δυο ήττες σε ισάριθμα ματς όμως το επερχόμενο παιχνίδι θέλει προσοχή προκειμένου ο Αίας να κάνει το δύο στα δύο, να φτάσει τους 6 βαθμούς με ένα ματς λιγότερο και να πάει σε δυο Κυριακές από τώρα με άλλον αέρα στη Ζάκυνθο για να αντιμετωπίσει την εκ των πρωτοπόρων ομώνυμη ομάδα.

Την Κυριακή μάλιστα, στο παιχνίδι απέναντι στους «Νερατζούρι» της Μεσσηνίας, ο Αίας αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την καινούρια ερυθρόλευκη στολή του, δηλαδή την «εντός έδρας», με την κλασική κόκκινη ρίγα στη μέση.

Όλη η επικαιρότητα