Categories: Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: «Κλειδώνει» την παραμονή στο Ληξούρι

Share

Τη νίκη με την οποία θα κάνει το καθοριστικό βήμα και επί της ουσίας θα κλειδώσει την παραμονή του στη Γ΄ Εθνική ψάχνει σήμερα στην Κεφαλονιά ο Αίας Γαστούνης.

Οι ερυθρόλευκοι της Ηλείας σήμερα το πρωί αναχωρούν για το νησί του Ιονίου προκειμένου στις 4 μ.μ. να αντιμετωπίσουν τον καταδικασμένο Παλληξουριακό και στο μυαλό του Θ. Ανδριόπουλου και των ποδοσφαιριστών του δεν υπάρχει κάτι άλλο από το τρίποντο.

Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας μετά την νίκη επί της Θύελλας είναι καλή και άπαντες γνωρίζουν ότι περιθώρια εφησυχασμού δεν υπάρχουν αφού ο αντίπαλος καθ’ ότι υποβιβασμένος θα παίξει ελεύθερα και χωρίς άγχος, γεγονός που τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο.

Ο κ. Ανδριόπουλος έχει ζητήσει σοβαρότητα καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα από τους παίκτες του προκειμένου να έρθει η πολυπόθητη νίκη και ο Αίας να αγγίξει τη σωτηρία του χωρίς να καρδιοχτυπά την τελευταία αγωνιστική.

Ο προπονητής του Αίαντα δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μπαρδούση και Καλογερόπουλο, αντίθετα επιστρέφει στην αποστολή ο Παπαχριστόπουλος. Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Ζύγας με βοηθούς τους Γαλανόπουλο και Τάκο από την Αιτωλοακαρνανία.