Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Κομπλέ  και με αισιοδοξία στο Αίγιο

Ακούστε το άρθρο

Με τους ρυθμούς να  αυξάνουν, συνεχίστηκε και χθες το απόγευμα η προετοιμασία των  «ερυθρόλευκων» της Γαστούνης, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος  την ερχόμενη Κυριακή!

Όπου ο Αίας έχει αρκετά δύσκολη αποστολή στο Αίγιο, κόντρα στον ιστορικό Παναιγιάλειο(4.30 μ. μ.) ! Ένα ματς  πολύ δύσκολο σίγουρα ματς, όπου  βέβαια  οι «ερυθρόλευκοι», δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, όπως άλλωστε όλες οι ομάδες της κατηγορίας, αλλά  όπως έχουν ήδη δηλώσει στην «Πατρίς – Σπορ» , τόσο ο τεχνικός της ομάδας, Θ. Ανδριόπουλος,  όσο και ο σκόρερ αυτής, Ηλ. Κουλούρης, θα παλέψουν για  το θετικό αποτέλεσμα!

Πλεονέκτημα τους βέβαια, έναντι όλων των άλλων αντιπάλων τους, το γεγονός  ότι έχουν κρατήσει  το ρόστερ  που ξεκίνησαν, ενώ ενισχύθηκαν και με τρείς γνώριμους για αυτούς παίκτες, την ώρα που όλες οι ομάδες, άλλαξαν κατά 50 με 60%! Επιπλέον  ο σύλλογος της Γαστούνης , θα δώσει συνολικά δέκα ματς! Εκ των οποίων  τα έξι μέσα στη Γαστούνη, και  τα τέσσερα  μόνο εκτός!

Δηλ. δέκα «τελικούς» , σε διάστημα όμως δυο μηνών!  Αυτό το ευνοϊκό τους πρόγραμμα θέλουν να εκμεταλλευτούν , ώστε να  πετύχουν με τη δύναμη της  «καυτής» έδρας τους, την άνετη παραμονή στην Γ΄ εθνική, που είναι και ο εξ αρχής στόχος!  Πάντως  την Κυριακή στο Αίγιο ο Αίας θα είναι κομπλέ, αισιοδοξώντας  για θετικό αποτέλεσμα!

 

 

 

Όλη η επικαιρότητα