Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Με άδεια της Νίκης Τραγανού ξεκινά προπονήσεις ο Γ. Γεωργιόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Όπως είχαμε γράψει και στο χθεσινό μας φύλλο, στις αποκλειστικές δηλώσεις του Προέδρου του Αίαντα Γαστούνης κ. Γ. Μπίρμπα, η ομάδα θα ενισχυθεί ενόψει της επανέναρξης της Γ΄ εθνικής!

Αυτός λοιπόν ο σχεδιασμός άρχισε να υλοποιείται ήδη! Έτσι πρώτη μεταγραφή του Αίαντα,  εκτός σοβαρού απροόπτου βέβαια,  πρέπει να θεωρείται ο Ανδραβιδαίος έμπειρος μέσο – επιθετικός, Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον “Άγιαξ” της Γαστούνης , να τον ενισχύσει για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, έως δηλ. το καλοκαίρι.

Το θέμα βεβαίως για να προχωρήσει, απαιτείται η συγκατάθεση της Νίκης Τραγανού, η οποία για την ώρα δεν γνωρίζει αν θα συνεχιστεί το Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και περιμένει, όπως και όλες οι ομάδες της Ηλείας , την τυπική ενημέρωση από την ΕΠΟ. Παρά ταύτα, η ομάδα του Τραγανού, ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής , ότι χορήγησε άδεια στον ποδοσφαιριστή της,  να προπονείται με την ομάδα του Αίαντα, ώστε σε περίπτωση που ακυρωθεί η σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα, αυτός να είναι έτοιμος !  Αναλυτικά  η σχετική άδεια της Νίκης Τραγανού:

Άδεια στον ποδοσφαιριστή μας Γιώργο Γεωργιόπουλο έδωσε η ομάδα μας, ώστε να προπονείται με την ομάδα του Αίαντα Γαστούνης, μετά από πρόταση της ομάδας της Γαστούνης. Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος θα προπονείται με τον Αίαντα Γαστούνης έως το τέλος του μήνα,  και τότε θα αποφασιστεί, ανάλογα με την τύχη των τοπικών πρωταθλημάτων και την απόφαση της ΕΠΟ, αν παραχωρηθεί δανεικός έως το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου“, αναφέρει η ανακοίνωση της Νίκης Τραγανού.

Όλη η επικαιρότητα