Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Μονόδρομος η νίκη με ΠΑΟΒ!

Ακούστε το άρθρο

Στις προπονήσεις επέστρεψε μετά το ρεπό λόγω του ΠΑΣΧΑ ο Αίας Γαστούνης, ενόψει του Κυριακάτικου μεγάλου Ηλειακού ντέρμπι με τον ΠΑΟΒ.

Ο «νεοφώτιστος» Αίας Γαστούνης, που κρατά την παραμονή του στην έδρα του, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και η νίκη την Κυριακή είναι μονόδρομος γι’ αυτόν. Καθως απομένουν ακόμα έξι αγωνιστικές, και έχει να παίξει τέσσερα ματς στο Δημ. Στ. Γαστούνης, θα κάνει ρεπό, και θα ταξιδέψει την προτελευταία αγωνιστική έως το Ληξούρι για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Παλληξουριακό, ο οποίος έως τότε μπορεί και να έχει υποβιβαστεί και «μαθηματικά».

Όμως όταν έχει να δώσει δύο πολύ δυνατά ματς, με παραδοσιακές ομάδες, όπως ο ΠΑΟΒ και ο Ναυπακτιακός Αστέρας, και δύο ματς με ομάδες που τα δίνουν όλα για την παραμονή τους, όπως η Θύελλα Πατρών και ο Πάμισος Μεσσήνης, θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν, και όχι να επαναλάβει τα λάθη με τον Εθνικό Σκουλικάδου και το Διαβολίτσι.

Ο Αίας που έχει ποιοτικό υλικό, έχει τη δύναμη, αν αποβάλλει το άγχος της έδρας, και αγωνιστεί ελεύθερα, όπως παίζει στα εκτός έδρας ματς, όχι μόνο να πετύχει άνετα την παραμονή του στη Γ’ εθνική, αλλά να τερματίσει και ψηλά, ξεκινώντας από το Κυριακάτικο ντέρμπι.

Όλη η επικαιρότητα