Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: «Νέο ξεκίνημα λες και επιστρέψαμε από διακοπές…»

Ακούστε το άρθρο

Δήλωσε «παρών»  στην ΕΠΟ  και  ετοιμάζει μεταγραφική «επίθεση» !

Η  Γ΄  εθνική  ξεκίνησε  από  την περασμένη   Δευτέρα τις προπονήσεις,  και με αφορμή το γεγονός αυτό, ζητήσαμε τη γνώμη των ανθρώπων του Αίαντα Γαστούνης! Η διοίκηση του  οποίου απέστειλε εγγράφω στην ΕΠΟ, με την οποία δηλώνει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα, ενώ  ετοιμάζει και μεταγραφική «επίθεση»!

ΘΟΔΩΡΗΣ  ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ (Τεχνικός Αίαντα): «Δεν θυμάμαι στην καριέρα μου να κάνω προετοιμασία τον χειμώνα» !

«Σίγουρα  η επιστροφή στα γήπεδα της Γ΄ εθνικής, αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα για όλους μας, αποτελώντας ένα ρίσκο  με βάρκα φυσικά το άγνωστο! Και φυσικά ουαί και αλλοίμονο… μην έχουμε μπροστά μας  μια νέα καραντίνα! Τότε τελειώσαμε οριστικά.  Άρα θα πρέπει να βοηθήσουν Πολιτεία και ΕΠΟ, αν θέλουν να μείνει «ζωντανό» το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο! Ύστερα από σχεδόν 4 μήνες  μακρά από τα γήπεδα, η επιστροφή είναι πολύ δύσκολη, καθώς μοιάζει να γυρίσαμε από καλοκαιρινές διακοπές! Ποτέ δεν θυμάμαι στην μακροχρόνια καριέρα μου, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής, να κάνω προετοιμασία τον χειμώνα! Αυτά γίνονται μόνο στις βόρειες χώρες! Και φυσικά άπαντες είμαστε επηρεασμένοι από αυτή τη διακοπή! Όμως ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά! Καθώς πέρα από μια προετοιμασία τουλάχιστον ενός μήνα για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το μικρό χρονικό διάστημα έως τον Ιούνιο! Και βέβαια από τη στιγμή που οι περισσότερες  ομάδες της Γ εθνικής διαθέτουν μικρό ρόστερ, πόσο θα μπορέσουμε να αντέξουμε! Άλλωστε τα περισσότερα παιδιά έχουν τις δουλειές τους, ενώ κάποια άλλα θα ετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις! Θα παλέψουμε να βρούμε ρυθμό, και αν χρειαστεί θα κανουμε και μεταγραφές»!

 

ΗΛΙΑΣ  ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ(Παίκτης Αίαντα): «Είναι γεγονός ότι ξεκινήσαμε από την αρχή»!

«Περιμέναμε 3.5 μήνες αυτή την απόφαση των ειδικών για επιστροφή πρώτα στις προπονήσεις και κατόπιν  στις 28 Μαρτίου  και στο πρωτάθλημα! Όμως τώρα η επιστροφή  μας δεν είναι ιδία με το ξεκίνημα της χρονιάς, τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά, και χρειάζεται η βοήθεια της Πολιτείας και της ΕΠΟ! Χωρίς φιλάθλους και πάλι στα γήπεδα, χωρίς χορηγούς, και φυσικά χωρίς την ανάλογη βοήθεια στους διοικούντες της ομάδας , πως θα μπορέσει το  Δ.Σ. να τα βγάλει πέρα! Θέλω να πιστεύω και  ελπίζω να ξεκινήσουμε, γιατί μας λείπει το ποδόσφαιρο, ιδίως  σε εμάς που έχουμε επενδύσει σε αυτό! Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε το ρυθμό που είχαμε πριν τη διακοπή, και  θα πρέπει να προσπαθήσουμε  πολύ , ώστε να αντέξουμε στα ματς του πρωταθλήματος! Είμαστε αποφασισμένοι να «σφίξουμε τα δόντια» αν χρειαστεί για να βγει  η σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους μας, έστω και σε ένα πρωτάθλημα ενός γύρου»!

 

ΝΙΚΟΣ   ΔΟΥΛΟΣ(Παίκτης Αίαντα Γαστούνης): «Ζούμε  μια πρωτόγνωρη κατάσταση κάνοντας προετοιμασία τώρα»!

 « Όπως  καταλαβαίνετε,  μετά από μια τόσο μακρά αποχή,  είναι σαν να γυρίσαμε  από  καλοκαιρινές διακοπέςΗ επιστροφή είναι πάρα πολύ δύσκολη, καθώς έχουμε μείνει αρκετά πίσω!  Όμως αυτό δεν σημαίνει  ότι δεν θέλαμε να επιστρέψουμε!  Άλλωστε  αυτό είναι που αγαπάμε μια ζωή! Όμως   πώς να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν δεν υπάρξει βοήθεια από πλευράς της πολιτείας, ιδίως σε ότι αφορά  τα τεστ!  Με λίγα  λόγια, χωρίς και πάλι φιλάθλους, η κάθε διοίκηση θα χρειαστεί βοήθεια από όλους! Διαφορετικά  στην πορεία θα διαλυθούν πολλές ομάδες, και θα είναι δύσκολη η συμμετοχή τους και την επόμενη περίοδο! Άλλωστε  πρόεδροι αρκετών ομάδων ανά την επικράτεια , δεν ήθελαν  βέβαια να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, γιατί απλούστατα είναι διαλυμένοι οικονομικά και αγωνιστικά, μετά από αυτή την κατάσταση. Ο κίνδυνος από αυτή την πανδημία δεν έχει περάσει, και οπωσδήποτε  ζούμε με αυτή την αβεβαιότητα!  Θέλω  όμως να πιστεύω πως από τη στιγμή που οι αρμόδιοι λοιμοξιολόγοι  έδωσαν    το οκ, δεν θα ξανά  βρεθούμε ποια στην κατάσταση που βιώσαμε όλο αυτό το διάστημα, που  ειλικρινά ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για όλους μας, και βρεθήκαμε  έξω από τα νερά μας!

 

Όλη η επικαιρότητα