Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης – Παμισός Μεσσήνης 1-0: Το «κερασάκι στην τούρτα» και 3η θέση!

Ακούστε το άρθρο

Την άξια παραμονή του στον 9ο όμιλο της Γ΄ εθνικής, «σφράγισε» χθες το απόγευμα στην έδρα του ο Αίας Γαστούνης, κερδίζοντας με σκορ 1-0 τον Πάμισο στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου , και τερμάτισε στην 3η , πολύ τιμητική θέση της βαθμολογίας, αν και «νεοφώτιστος» στην κατηγορία, και υπό αυτές της συνθήκες λόγω της καραντίνας!

Το μοναδικό γκολ και οι καλύτερες φάσεις!

Η ομάδα του Θ. Ανδριόπουλου μπήκε καλύτερα στο ματς , και μόλις στο 1ο λεπτό, είχε καλό σουτ του Βλαχόπουλου από το ύψος του πέναλτι, που έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 5΄ φαλτσαριστό σουτ του Σταθάτου, κατέληξε λίγο πάνω από το δεξί «Γ» του Αλεξόπουλου. Στο 10΄ «κεραυνός» του Γκρίλλα έξω από την περιοχή, απέκρουσε σε κόρνερ δύσκολα ο γκολκίπερ του Πάμισου, Αλεξόπουλος . Στο 18΄, πρώτη καλή στιγμή για τον Πάμισο, όταν ο Θώδης σούταρε από το ύψος του πέναλτι και ο Αντωνόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 28΄ ο Βλαχόπουλος μπήκε από αριστερά και σούταρε λίγο άουτ και στο 32΄ ο έμπειρος επιτελικός μέσος του Αίαντα φάνηκε να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Παπαγεωργόπουλος από την Αργολίδα, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, μέσα σε διαμαρτυρίες από πλευράς Αίαντα, ενώ τιμώρησε και με κίτρινη κάρτα τον παίκτη του Αίαντα!!!

Όμως στο 40΄ η υπεροχή του Αίαντα καρποφόρησε. Ύστερα από κόρνερ του Βασιλικόπουλου από αριστερά, ο Κουλούρης με κοντινή προβολή σημείωσε το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, προλαβαίνοντας την έξοδο του γκολκίπερ Αλεξόπουλου. Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν λίγες με τον καύσωνα να δρα ανασταλτικά στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Έτσι στο 48΄ ωραία προσπάθεια του Βλαχόπουλου από αριστερά και δυνατό σουτ , πέρασε σύριζα άουτ, ενώ στο 58΄ καλό απευθείας φάουλ του Σταθάτου μπλόκαρε ο Αλεξόπουλος, στο αριστερό «Γ» της εστίας του. Στην τελευταία καλή φάση του αγώνα στο 79΄, ο Κάρδαρης βρέθηκε σε θέση για γκολ στο ύψος του πέναλτι, σούταρε αλλά απέκρουσε ο Αλεξόπουλος εντυπωσιακά.

ΑΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος (93΄ Κρίγκος), Γκρίλλας, Βατσής, Τσακοπιάκος (70΄ Παπαχριστόπουλος), Σταθάτος, Δούλος, Κουλούρης (70΄ Γεωργιόπουλος), Βλαχόπουλος (86΄ Χριστοφοράτος), Κάρδαρης (86΄ Βράπι).

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αλεξόπουλος (85΄ Αντωνόπουλος), Αριστομενόπουλος, Δέλλης, Μπούνας, Κατσιβαρδέας, Γεωργόπουλος, Θώδης (83΄ Στασινόπουλος), Ακριστινέι, Ρουμελιώτης, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα