Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης – ΠΑΟΒ σήμερα στις 5.30 μ.μ.

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό ματς.
Ακούστε το άρθρο

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό ματς προετοιμασίας, έχει προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο τεστ στη Γαστούνη.

Αντίπαλοι ο τοπικός και αρκετά ανανεωμένος Αίας του Αλ. Γαβριλόπουλου, και ο αρκετά επίσης ανανεωμένος ΠΑΟΒ του Χρ. Παρασκευόπουλου. Πρόκειται σίγουρα για μια αναμέτρηση, που ασφαλώς και προσφέρεται για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων απέναντι σε δυο ομάδες της Γ’ Εθνικής, δυο εβδομάδες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία, των ομάδων, και τον ΠΑΟΒ, αυτή συνεχίζεται κανονικά στο γήπεδο Κουρτεσίου υπό τις οδηγίες του τεχνικού Χρήστου Παρασκευόπουλου. Ορισμένα μικροπροβλήματα τραυματισμών υπάρχουν, όπως αυτό του ταλαντούχου Τσιρίκου, χωρίς να εμπνέουν ιδιαίτερες ανησυχίες, με τη Βάρδα να κρατά μια στάση αναμονής σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σε ότι έχει να κάνει με το μεταγραφικό μέτωπο, οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί κατά πολύ μεγάλο βαθμό για τη Βάρδα, και μόνο αν βρεθεί στον δρόμο της κάτι το εξαιρετικό θα αποκτηθεί!

Αντίθετα στη Γαστούνη, δοκιμάζουν παίκτες (όπως π.χ. ο Κ. Κατελούζος), και αναζητούν κάποιους άλλους για να κλείσουν το ρόστερ τους. Όπως π.χ. έναν έμπειρο γκολκίπερ, και έναν ικανό επιθετικό, και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Όλη η επικαιρότητα