Χωρίς κατηγορία

Αίας Γαστούνης: «Περηφάνια για την ομάδα, ευχαριστούμε χορηγούς και φιλάθλους»

Ακούστε το άρθρο

Τον απολογισμό της φετινής σεζόν έκανε μέσω ανακοίνωσής του ο Αίας Γαστούνης.

Η διοίκηση της ομάδας δηλώνει περήφανη για την πορεία των ερυθρόλευκων ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει παίκτες, χορηγούς και φιλάθλους.

Αναλυτικά: «Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε ένα εντελώς περίεργο πρωτάθλημα για την Γ΄ Εθνική Κατηγορία (9ος όμιλος), στο οποίο είχε ενεργή συμμετοχή η ομάδα μας (ΑΙΑΣ Γαστούνης). Μέσα λοιπόν σε αυτές τις πραγματικά δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες η ομάδα μας κατέλαβε την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα καταλαμβάνοντας την κορυφαία μέχρι σήμερα θέση σε εθνικό πρωτάθλημα στην ιστορία της παρουσιάζοντας μία αξιοθαύμαστη αντοχή και συνέπεια κυρίως στους εκτός έδρας αγώνες της.

Τερματίσαμε ως ομάδα επάνω από παραδοσιακά ιστορικές και ισχυρές ποδοσφαιρικές δυνάμεις, όπως ο Παναγιάλειος, η Αχαϊκή, η Θύελλα Πατρών, ο Πάμισος Μεσσήνης κ.α. Έχουμε να υπερηφανευόμεθα για την ανάδειξη ως της καλύτερης επίθεσης του πρωταθλήματος, της ανάδειξης του κορυφαίου σκόρερ σε όλη την Ελλάδα στη συγκεκριμένη κατηγορία και κυρίως για την κάλυψη όλων των υποχρεώσεων (οικονομικές και μη) προς το έμψυχο ποδοσφαιρικό υλικό, προς το προπονητικό team και τρίτους γενικά με τους οποίους ήρθαμε σε συναλλαγή. Για να γίνει αυτό όμως κυριολεκτικά κάποιοι πόνεσαν» αρκετά.

Οφείλουμε ως Διοικητικό Συμβούλιο να ευχαριστήσουμε τους λίγους χορηγούς της ομάδας μας, τους ανώνυμους φιλάθλους, οι οποίοι συνέβαλαν κατά το δυνατόν με την όποια έστω και μικρή οικονομική τους ενίσχυση και όλους εκείνους που εξέφραζαν και μετέφεραν μόνο καλά λόγια για αυτή την ωραία και συνάμα δυνατή ομάδα. Είμαστε υπερήφανοι για όλα τα παιδιά της ομάδας, για την αγωνιστικότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν και κυρίως για το μήνυμα που έστειλαν του ευ αγωνίζεσθαι. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν αντίκρυσε όλη τη χρονιά κάποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας κόκκινη κάρτα και αποβολή. Είναι και αυτό ένα δείγμα ότι κάτι έχει γίνει στον τομέα της σωστής αγωγής. Θα ήταν παράλειψή μας να μην απονείμουμε τα εύσημα στον προπονητή και γυμναστή της ομάδας, η παρουσία των οποίων κόσμησε την ομάδα μας. Είμαστε υπερήφανοι τέλος που μια ολόκληρη ποδοσφαιρική σεζόν και κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες του covid19 καταφέραμε και σταθήκαμε μόνοι μας σε ένα άδειο κυριολεκτικά γήπεδο (απαγόρευση φιλάθλων) και ανταποκριθήκαμε σε πολυδάπανες διαιτησίες, σε δαπάνες αποκατάστασης τραυματισμών και σε αγορά αθλητικού και γενικά ενόργανου υλικού.

Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε την όποια πικρία μας, αφού από πολλούς πολλά περιμέναμε που όμως ποτέ δεν ήρθαν…. Είναι εύκολο στην καθημερινότητα να βάζεις ψηλά τον πήχη, είναι όμως δύσκολο όταν πρέπει να τρέξεις αυτόν τον στόχο και μάλιστα σε τέτοιες δύσκολες εποχές. Είναι ακόμα πιο δύσκολο το όλο έργο όταν πολλοί ξεκινούν στη διοίκηση και καταλήγουν λίγοι. Επειδή το έργο για μερικούς ενδεχόμενα να είναι εύκολο, καλό θα είναι τη νέα χρονιά να προσέλθουν κάποιοι που μπορούν να πραγματοποιήσουν μεγαλύτερα βήματα».

Όλη η επικαιρότητα