Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Πρεμιέρα με φιλοδοξίες

Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα  είχαμε  χθες το απόγευμα στο Δημ. Στ. Γαστούνης,  για τον τοπικό του Αίαντα ενόψει της Γ΄ εθνικής, όπου επιστρέφει ύστερα από 14 χρόνια!  

Αρχικά  στους παίκτες δόθηκε   ο ρουχισμός  και ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός με την παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ., επικεφαλής του οποίου ηταν ο δραστήριος πρόεδρος κ. Γιώργος Μπίρμπας, για να ξεκινήσει αμέσως μετά,  η πρώτη προπόνηση  της νεας σεζόν, υπό τις οδηγίες του  προπονητή Θόδωρου Ανδριόπουλου, και του Κώστα Νιπεργιάλη, ο οποίος θα είναι βοηθός προπονητή και υπεύθυνος του τομέα φυσικής κατάστασης της ομάδας.

Το παρών έδωσαν όλα τα νεα αποκτήματα, από τους «μικρούς, Κώστα Κάρδαρη,  Χαράλαμπο Λαμπρόπουλο, Χρήστο  Παναγόπουλο, Αλγκέρτ Σαλίου,  Γιάννη Παναγιωτόπουλο, Αντ. Μανουσιάδη,   αλλά και τους  έμπειρους: Ηλία Κουλούρη  , Λευτέρη  Βατσή , Ανδρέα Αντωνόπουλο  , Γιώργο  Βασιλικόπουλο  και  Άγγελο  Μπαρδούση.   Όπως βέβαια και τα «παλιά» στελέχη: Γιώργος Σταθάτος, Γιώργος Παπαχριστόπουλος, Γιώργος Μπουρούκης, Τάσος Γκίνης, Κώστας Τσακοπιάκος, Σπύρος Χριστοφοράτος, Νίκος Δούλος κ.λ.π.

Όλη η επικαιρότητα