Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Πρόβα τζενεράλε στη Ζάκυνθο με Σκουλικάδο

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κεντρικό στάδιο του νησιού, «Ζακυνθίων Ολυμπιονικών».
Ακούστε το άρθρο

Στη Ζάκυνθο είναι από το πρωί ο Αίας Γαστούνης , προκειμένου στις 4 μ. μ. να δώσει μια ακόμα φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Σκουλικάδου του Στάθη Καραμαλίκη και του γνωστού στους Ηλείους φιλάθλους Στέλιου Λιβέρη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κεντρικό στάδιο του νησιού, «Ζακυνθίων Ολυμπιονικών» αφού προτιμήθηκε οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να μην καταπονηθούν περισσότερο στο συνθετικό του Μαχαιράδου που χρησιμοποιούσε πέρσι σαν έδρα ο Εθνικός Σκουλικάδου, και ο τεχνικός του Αίαντα Αλέξης Γαβριλόπουλος, θα έχει μια ακόμα ευκαιρία να εξάγει πολύτιμα συμπεράσματα ειδικά τώρα που η σέντρα της Γ’ Εθνικής, ακόμα και αν αυτή θα πάει πιο πίσω χρονικά σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις.

Στα μεταγραφικά, οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις προσπάθειες για την ενίσχυσή τους μετά και την επίσημη απόκτηση του Βροχιτσάνου στην καταγωγή Κώστα Κατελούζου, και δεν αποκλείεται να προέρχεται και αυτός από την ξένη αγορά, ενώ παρελθόν αποτελεί από τον Αίαντα ο νεαρός Κρίκος, που ηδη εντάχθηκε στον Ηλειακό Βαρθολομιού.

Όλη η επικαιρότητα