Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Πρώτη φιλική νίκη (5 – 0 το Καλό Νερό)

Συνέχεια  στα φιλικά προετοιμασίας, είχαμε χθες για την ομάδα του Αλ. Γαβριλόπουλου.
Ακούστε το άρθρο

Συνέχεια  στα φιλικά προετοιμασίας, είχαμε χθες  για την ομάδα του Αλ. Γαβριλόπουλου, τον Αίαντα Γαστούνης, και πρώτη φιλική νίκη των  «ερυθρόλευκων» με σκορ 5 – 0, απέναντι  στην ομάδα  του ΠΑΟ Καλού Νερού, στον οποίο φέτος εντάχθηκε ο Γαστουναίος πρώην παίκτης της Εράνης Φιλιατρών, και του Αίαντα πέρυσι στο 2ο γύρο της περσινής Γ΄ εθνικής, Κώστας Βλαχόπουλος.

Ήταν ένα ματς που δεν προσφέρονταν  για συμπεράσματα, λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, στο οποίο ο Αλ. Γαβριλόπουλος, χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του. Ενώ με την ηλειακή ομάδα,  αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και ο 23χρονος Ηλείος αμυντικός, Κώστας Κατελούζος, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου, σύλλογο της νότιας Κέρκυρας που συμμετείχε και παρέμεινε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ τη σεζόν 2019-2020 ήταν στον Ολυμπιακό Ζαχάρως στη Γ΄ Εθνική. Ο Κατελούζος, ο οποίος είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ, είναι πιθανό να αποκτηθεί στη θέση του Βασιλικόπουλου που αποχώρησε. Μόλις στο 10΄ έγινε το 1-0 με τον Φονσέκα από το ύψος του πέναλτι. Στο 35΄ ο Στανής μπήκε από δεξιά και σούταρε για το 2-0 και στο 40΄ ο Καράμπελας από κοντά σημείωσε το 3-0. Στο β΄ ημίχρονο, ο Αλέξης Γαβριλόπουλος έδωσε χρόνο στους μικρούς και στο τελευταίο δεκάλεπτο ο 16χρονος Λευτέρης Κρίκος με δύο δικά του γκολ, το δεύτερο από ασίστ του 15χρονου Παναγιώτη Παπασωτηρίου, διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ο Γιώργος Βασιλικόπουλος ευχαριστεί!

Ο Γιώργος Βασιλικόπουλος αποχώρησε και επίσημα από τον Αίαντα καθώς το βράδυ της περασμένης Τρίτης πήγε στα γραφεία του συλλόγου στη Γαστούνη και πήρε το δελτίο του. Ο ίδιος ο Βασιλικόπουλος μέσω δήλωσής του, ευχαρίστησε τον Αίαντα για την συνεργασία του ενός χρόνου, και ευχήθηκε στην ομάδα καλή σεζόν. Ο Αμαλιαδίτης αριστερός οπισθοφύλακας, και «αποκάλυψη» του Αίαντα στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να συνεχίσω στον Αίαντα Γαστούνης. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές που συνεργάστηκα αυτόν τον χρόνο. Εύχομαι στην ομάδα καλή σεζόν, να εκπληρώσει τους στόχους της και στον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά υγεία και κάθε επιτυχία».

Όλη η επικαιρότητα