Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Πρώτο δείγµα θετικό!

Ακούστε το άρθρο

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του ο Αίας Γαστούνης εν’ όψει της νέας σεζόν, αφού την περασμένη Παρασκευή νίκησε στην έδρα του τον Πέλοπα Πύργου της Α1 κατηγορίας με σκορ 4-0. Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του και είδε με ικανοποίηση τον Ηλία Κουλούρη να σημειώνει τα δύο πρώτα τέρματα με τη φανέλα της ομάδας και τους Βατσή, Βασιλικόπουλο να προσθέτουν ακόμα δύο.

ΑΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Χριστοφοράτος, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Δούλος, Τσακοπιάκος, Μπουρούκης, Κουλούρης, Σταθάτος, Μπατζακόπουλος. (Έπαιξαν και οι Γεωργόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μπουζούρας, Κάρδαρης, Μανουσιάδης, Δεληγιάννης, Σαλίου, Μαργαρίτης).

ΠΕΛΟΠΑΣ: Μικελόπουλος, Παναγόπουλος, Β. Πλατής, Καλαθάς, Α. Μπουλούτας, Δημητρόπουλος, Δ. Πλατής, Αστερόπουλος, Γεωργίου, Λιαμπότης, Δαβουρλής. (Έπαιξαν και οι Γκέρτσος, Φερεκίδης, Ι. Χριστακόπουλος, Νικολόπουλος, Λιάβας, Σταθόπουλος).

Θ. Ανδριόπουλος: «Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό!»

Μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης, ο τεχνικός του Αίαντα, Θόδωρος Ανδριόπουλος δήλωσε: «Ήταν ένα τεστ προετοιμασίας και μόνο. Βέβαια ο σκοπός είναι να βλέπουμε και αδυναμίες και να τις διορθώνουμε, ακόμα και από τα πρώτα παιχνίδια. Το πρώτο αυτό ματς αυτό, έχει σαν στόχο να περάσουμε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Συνεχίζουμε βέβαια πάντα στον ίδιο ρυθμό».

Όλη η επικαιρότητα