Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Στην κορυφή με πρωταγωνιστή τον Ηλ. Κουλούρη

Ακούστε το άρθρο

ΔΙΑΓΟΡΑΣ  ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ –  ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ:  0 – 2

Νέα τεράστια εκτός έδρας νίκη των  «ερυθρόλευκων»  της  Γαστούνης  είχαμε χθες το απόγευμα μέσα στα Βραχνέικα (2-0 τον Διαγόρα) με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αχαιό επιθετικό Ηλία Κουλούρη,  σε εξ αναβολής ματς  της 2ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου της  Γ΄ εθνικής, που τον έφερε στην πρώτη θέση του 9ου ομίλου,  και μάλιστα με  ματς λιγότερο!

Οι φάσεις και τα γκολ  του αγώνα:

Μόλις στο 11΄, ωραία σέντρα Παρασκευόπουλου, κεφαλιά του Καλογερόπουλου, εντυπωσιακά στο «Γ» έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαμπούνης. Στο 20΄, καλό σουτ του Ντόμα, μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος. Στο 24΄, τετ-α-τετ για τον Διαγόρα, με τον Αλεξανδρή Δ. να φεύγει ανάμεσα στους αμυντικούς, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αντωνόπουλο. Στο 30΄, απευθείας φάουλ του Γ. Σταθάτου από πλάγια θέση, λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μπαμπούνη. Και στο 34΄, δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής του Βλασσόπουλου, σύριζα άουτ.

Στο 36΄, ο Ηλ. Κουλούρης έκλεψε και έφυγε μόνος του από πλάγια θέση, έκανε το πλασέ, αλλά απέκρουσαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή τέρματος! Τελευταία φάση του α΄ μέρους στο  46΄, όταν σε κόρνερ του Γεωργαντόπουλου, εξ’ επαφής κεφαλιά του Ούτσικα, ελάχιστα άουτ!

Όμως και στην επανάληψη ο Αίας μπήκε δυνατά, και στο 49΄, ωραίο γύρισμα του Παρασκευόπουλου, ο Ηλ. Κουλούρης από το ύψος του πέναλτι, έκανε το κοντρόλ, γύρισε, το πλασέ, πάνω στον Μπαμπούνη.

Στο 53΄, γύρισμα του Σταυρόπουλου, ο Δημήτρης Αλεξανδρής από πλάγια θέση αριστερά έκανε το σουτ, η μπάλα άουτ. Ενώ στο

60′, σέντρα  ακριβείας του Παρασκευόπουλου, κεφαλιά εξ επαφής του Ηλ. Κουλούρη, εκπληκτική επέμβαση του Μπαμπούνη σε κόρνερ στο «Γ» της εστίας του. Τελικά στο 67΄, ο Αίας έφτασε στο γκολ,  με πλασέ από πλάγια θέση αριστερά, του Ηλ. Κουλούρη, ύστερα από εντυπωσιακή ενέργεια από αριστερά του Φ. Καλογερόπουλου, και άψογη ασίστ. Στο 69΄, σέντρα του Βλασσόπουλου, κεφαλιά του Δ. Αλεξανδρή, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αντωνόπουλος, κρατώντας το 0 – 1. Όμως στο 80΄, σέντρα  ακριβείας του Κάρδαρη, κεφαλιά του Ηλία Κουλούρη στο «Γ» και 0 – 2. Τελευταία ευκαιρία στο 82΄, όταν ο  Γκρίλλας  έστρωσε στον Σταθάτο, αυτός προσποίηση και σουτ, λίγο άουτ.

Διαγόρας: Μπαμπούνης, Σταυρόπουλος, Γκολφινόπουλος (70΄Πανάρετος), Ούτσικας,  Σαρρής, Τσεκούρας, Τριανταφυλλόπουλος, Βλασσόπουλος, Δ. Αλεξανδρής, Ντόμας (80΄Λούσκος), Γεωργαντόπουλος (63΄Α. Αλεξανδρής).

Αίας: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Τσακοπιάκος, Σταθάτος (87΄Δούλος), Καλογερόπουλος (82΄Μπαρδούσης), Κουλούρης, Γκρίλλας (92΄Μπουρούκης), Κάρδαρης (82΄Βράπι).ΛΕ


 Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ 9ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Η βαθμολογία (Σε 5 αγώνες)

Αίας Γαστ.       7- 1  10
——————————-

Ζάκυνθος         9-5   9
ΠΑΟ Βάρδας   4-2   9
Παναιγιάλειος 6-6  8
Ναυπακτιακός 8-4  7
Πάμισος             4-3 7
Αχαϊκή                1-2 5
Διαγόρας           7-6 4
—————————————-
Θύελλα              4-7 4
Εθνικός Σκουλικάδου 3-5 3
Παλληξουριακός 3-5 3
Διαβολίτσι         2-4 3
Τσιλιβή               1-9 1

*Εκκρεμούν οι αγώνες , Αίας-Διαβολίτσι, Εθνικός Σκ.-Διαγόρας και Διαβολίτσι-Εθνικός Σκ..

Επόμενη αγωνιστική (6η)

Αίας-Εθνικός Σκ.
Διαβολίτσι-ΠΑΟ Βάρδας
Παλληξουριακός-Παναιγιάλειος
Θύελλα-Πάμισος
Ζάκυνθος-Τσιλιβή
Ναυπακτιακός-Αχαϊκή
Ρεπό: Διαγόρας Βρ.

Όλη η επικαιρότητα