Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: «Σφραγίζει» την παραµονή του µε Πάµισο (5 µ. µ.)

Ακούστε το άρθρο

Ο Αίας Γαστούνης κερδίζοντας το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου με σκορ 3 – 0 μέσα στο Ληξούρι τον τοπικό Παλληξουριακό, ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή (σε σχέση και με το κριτήριο διαφοράς τερμάτων) στη Γ΄Εθνική.

Μαθηματικά όμως…, δεν έχει εξασφαλιστεί ούτε ο Αίας, ο οποίος πάντως με τα τρία τέρματα που σημείωσε στην Κεφαλονιά, έχει πλέον καλή διαφορά τερμάτων και μόνο με θαύμα δεν θα τερματίσει στην πρώτη οκτάδα. Σε κάθε περίπτωση, με μια ισοπαλία, ο «Άγιαξ» , σφραγίζει την παραμονή του.

Ενώ με νίκη του στο σημερινό τελευταίο ματς απέναντι στον Πάμισο (5 μ.μ.), μπορεί να καταλάβει και μια θέση ανάμεσα στις πρώτες του βαθμολογικού πίνακα (την 2η), αν χάσει στο Διαβολίτσι ο Διαγόρας Βραχνεΐκων. Μοναδική απουσία ο τραυματίας Αγ. Μπαρδούσης.

Για το σημερινό ματς στην «Πατρίς – Σπορ», μίλησε ο Αμαλιαδίτης τεχνικός της ομάδας Θ. Ανδριόπουλος: «Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη το πρωτάθλημα, που μπορεί να μας χαρίσει και την 2η θέση στην βαθμολογία, αν χάσει στο Διαβολίτσι ο Διαγόρας Βραχνεΐκων. Όμως το ματς δεν είναι καθόλου εύκολο.

Μπορεί ο Πάμισος Μεσσήνης να είναι αδιάφορος βαθμολογικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξει το παιχνίδι του. Για αυτό εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, ώστε να φτάσουμε εύκολα στη νίκη. Αν μάλιστα τερματίσουμε και δεύτεροι, τότε θα μιλάμε για μια πολύ μεγάλη επιτυχία, για τον «νεοφώτιστο» Αίαντα».

Όλη η επικαιρότητα