Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: «Φορτσάρει»… ενόψει πρεμιέρας!

Ακούστε το άρθρο

Μετά την απόκτηση των τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών.. του τερματοφύλακα Χαράλαμπου Λαμπρόπουλου, του γκολκίπερ Χρήστου Παναγόπουλου, του νεαρού μέσου Αλγκέρτ Σαλίου, και του αριστερού οπισθοφύλακα και στόπερ, Γιάννη Παναγιωτόπουλου, η ομάδα «φορτσάρει» για να κλείσει τις μεταγραφές της και να ολοκληρώσει το ρόστερ της!

Στόχος είναι να γίνουν μια – δυο προσθήκες ακόμα, έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα της προετοιμασίας! Μια πρεμιέρα η οποία έχει προγραμματιστεί ενώ την ερχόμενη Δευτέρα 3 Αυγούστου, στις 6.30 μ. μ. στο Δημ. Στ. Γαστούνης, και αφού νωρίτερα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός!

Να θυμίσουμε ότι στην ομάδα παρέμειναν στελέχη, όπως οι: Γιώργος Σταθάτος, Γιώργος Παπαχριστόπουλος, Γιώργος Μπουρούκης, Τάσος Γκίνης, Κώστας Τσακοπιάκος, Σπύρος Χριστοφοράτος, Νίκος Δούλος, ενώ νέα πρόσωπα έως τώρα στις μεταγραφέςειναι οι: Ηλίας Κουλούρης (επιθετικός ), Λευτέρης Βατσής (μέσος ), Ανδρέας Αντωνόπουλος (γκολκίπερ), Γιώργος Βασιλικόπουλος (ακραίος αμυντικός ), Άγγελος Μπαρδούσης (κεντρικός αμυντικός ). Κι ακόμα υπάρχουν στο στόχαστρό του, τουλάχιστον δυο – τρεις περιπτώσεις !

Από άλλους περσινούς του “κορμού” είναι μεν ελεύθερος αλλά θα κάνει μια ακόμα συζήτηση μήπως μείνει κι ο Αμαλιαδίτης Δημήτρης Αρβανίτης, ιδίως τώρα που «ναυάγησε» η περίπτωση ανάκαμψης του Αστέρα Αμαλιάδας!

Όλη η επικαιρότητα